A cedat nervos – Sicanare

Adăugat de traffictime
Raportează ca șters! 76

Oricat de mult v-ar supara cineva in trafic, nu incercati sa-i puneti in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Mai bine ii zici cateva cuvinte in masina.

PS: Calitatea video nu-i grozava.

13 comentarii

  1. Din ce in ce MULTI PROSTI !!!

  2. Ce idioti… Pe vremea aia, seara, lor le arde de „Tom si Jerry”.

  3. Dar ce-i iubesc pe astia cu becul de ceata spate pornit in trafic desi nu e chiar necesar asa ceva…

  4. da ce dracovenie de intersectie/giratoriu e la ultima faza? Ala cu ceata o ia pe contrasens?

  5. Imi place ca la sfirsit o „cursa” rezolva toata problema si cel dintii are cistig de cauza: 68.00 cp/tona versus 68.0001cp/tona, la vale pina la primul semafor, pe un asfalt imbibat cu material derapant. De ce nu se ciocnesc prostii astia sa se scoata reciproc de pe strada pentru citeva saptamini, sa putem si noi merge linistiti?

  6. @Mituc de ce tot caracterizati „soferii” in functie de masina? ,am mai spus-o intr-un comentariu si vad ca tot degeaba ,fratilor pe strada nu conteaza ce masina ai,conteaza piesa dintre scaun si volan.. nu vad rostul comentariului tau cu cei 68 cp vs 68,0001 cp .Daca ghertoii erau cu x-uri sau ml-uri spuneati ca domnle au masini si-si permit.De aia a ajuns site-ul asta asa .. in loc sa comentam strict ce avem de comentat ,ne luam de masinile altora.

  7. Am surprins si eu astfel de faze tot pe pasarela Nicolina. Sunt absurd daca zic ca pentru astfel de manevre intentionate ar trebui suspendat dreptul de a mai conduce pe viata? Chiar nu-i inteleg pe astia care incearca sa-si faca dreptate singuri fiind la un pas de a produce un accident.

  8. Ai putea trimite inregistrarea la Politie, se vede destul de clar si numarul de inmatriculare al individului. Stiu ca au mai fost cazuri chiar aici pe site cand Politia a aplicat sanctiuni pe baza inregistrarii video.

  9. „Sicaneurul” s-a enervat cand Loganul i-a taiat calea, iar apoi cred ca nu a observat ca al 3-lea dobitoc (cel care venise pe linia de tramvai) s-a bagat si el la randul lui in fata Loganului, si i-a pus frana (probabil auzind claxoanele si crezand ca sunt pentru el), si a crezut ca Loganul de fapt i-a pus frana intentionat, ca raspuns direct la claxonul lui.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!