It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cedeaza trecerea, cel putin asa era semnul rutier

Adăugat de brunyman
Raportează ca șters! 33

Localizare: Iasi, langa spitalul de urgente „Sf. Spiridon”.
Taxiul avea cedeaza trecerea.

11 comentarii

 1. Dpmdv ai gresit. Nu ai semn sau marcaje care sa indice prioritatea ta, cedezi trecerea. Nu poti sa conduci din amintiri.

 2. ZegheTank

  Un cretin de taximetreist, ca de obicei… Pacat ca nu i se vede numarul si firma.

 3. Alt caz cu imperfectiuni de marcaje…ala are cedeaza trecerea, dar tu (sau eu) nu trebuie sa ghicesc ce au altii. Pe drumul tau trebuia pus un indicator cu reglementarea prioritatii (drum cu prioritate, spre exemplu). Pentru ca eu o sa jung in intersectia aia si o sa opresc si o sa dau prioritate de dreapta, pentru ca o sa vad tarziu ca ala are cedeaza.

  • Ai dreptate, in plus acum cativa ani era exact invers, drum cu prioritate in dreapta, oricum taxiurile nu au nici o scuza, statia de taxi e chiar inainte de indicatorul cedeaza trecerea.

 4. Avind in vedere marcajele de pe sosea, sau mai degraba lipsa lor, nu strica sa-i ajuti pe ceilalti participanti la trafic comunicindu-ti directia de mers pe care vrei s-o urmezi cu ajutorul semnalizatoarelor.

  • Mereu folosesc semnalizatorul, ai sa vezi ca nu se aud pe nici o filmare de a mea pentru ca la masina mea au sunetul dezactivat si nu mai fac acel tic tac in interior.

  • Atunci daca mai si semnalizai ala e intr-adevar idiot. Initial am zis ca e doar ametit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!