c

Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Cei mai Soferi ep.3

Adăugat de Asimplu
Raportează ca șters! 16

5 comentarii

 1. La min 0:50
  La 70-80Km/h cred si eu…daca te lovesti de ceva din lucrare…ai mari sanse nici macar material mult pt analize sa nu ramana…mai ales ca motocicleta nu franeaza asa de bine ca o masina (deh…4 roti vs 2…si alea destul de inguste)…de asta exista indicatorul cu limitare la 30Km/h. Dar nah…nu ne incurcam noi in niste indicatoare…suntem prea superiori pentru limtiari de genul asta.

  • Imi aduci aminte de un caz cu un violator care a motivat ca si victima, o fetita de 15 ani, a fost de vina, pentru ca s-a imbracat prea indecent.

  • Good…cata inteligenta in comentariu tau…
   Cred ca mai degraba aduci tu aminte de violatuul ala…
   Nu’s de ce…dar tot timpul cautati o scuza ca sa nu respectati legile…cand a fost pus semnul ala cu 30Km/h…a fost pus cu un motiv…ca trebuia semnalizat mai bine…asta-i alta mancare de peste.
   Imi aduc aminte de aia care urlau ca trebuie taiat copacii de pe marginea soselelor…ca venea berbecul in curba cu 130km/h (romanii merg tare…dar nu stiu sa aprecieze o curba…)…si intra in copac…

  • @ursul Ce naiv esti! De aceea va prostesc astia pe fata la fiecare 5 ani. Crezi ca pomii aia s-au taiat de gura oamenilor sau poate, cumva, cineva a facut bani din lemnul ala? Culmea este ca fix ce ai spus tu, ar spune probabil si imbecilii responsabili de drumuri: „Nu a facut accident ca am pus noi PAMANT pe drumul national, ci pt ca mergea cu 70. Noi a fost baieti buni si am pus indicatoare de 30, dar el nu si nu”. La fel ar fi facut si violatorul ala: „Eu i-am spus sa nu se imbrace asa, dar ea nu m-a ascultat!”. Suntem unde suntem, pentru ca exista oameni cu gandirea ta, din pacate si sunteti prea multi!

  • N-ai inteles ce a am spus….eu nu vorbeam de ce au fost taiati copacii (nu intram in politica…). Eu discutam de faptul ca suntem ipocriti…si cautam mereu justifiicari si scuze pentru faptul ca nu vrem sa respectam legi. Exact ca fazele cu autostrada…avem ceva petece de autostrazi (ca inca nu le putem numi autostrazi)…acum ne plangem ca nu sunt suficient semnalizate, ca nu sunt suficient de late ca nu’s ce si nu’s cum (vezi faza cu mersul pe contrasens de zilele trecute)

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.