Cei mai „soferi”!

Adăugat de Epic
Raportează ca șters! 12

5 comentarii

  1. Dece ilegal intre masini?

    • Ai aici raspunsul, incepand cu 2:27: youtube.com/watch?v=khz1-CfWRyk&t=29s

    • Tot ce spune acolo se poate spune si inpotriva. Adica e nesimtire sa te bagi intre masini si sa te gandesti doar la tine si nu iti pasa de reguli de depasire si siguranta si si si.

    • Intr-o lume perfecta ai avea dreptate. Din pacate nu traim in una, iar in aglomeratiile urbane trebuie sa ne ghidam si dupa bun simt si educatie. Gandeste-te de cate ori ai iesit de pe o strada fara prioritate si cineva te-a lasat sa te bagi. Ce ai facut? Ai asteptat pana seara ca sa se elibereze strada cu prioritate si sa trecu, sau i-ai multumit si te-ai incadrat? Oricat de mult ai dori sa respecti legea la litera, nu ai nici o sansa! Nu te imbata cu apa plata ca stii mai bine ca mine ca nu esti un sofer perfect. Nimeni nu este si nici nu am avea cum. Bine ai venit in secolul nostru!

    • Nu este vorba sa nu te lasa cineva la iesire. Aici este vorba de ignoratie totala de bun simt si ignorarea reguli. Pot sa iti scriu o lista ce faci gresit, daca te baci intre masini. Si nu este vorba sa fi perfect, este vorba ca faci totul intentionat, adica nu gresesti sau nu ai vazut ceva sau asa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!