It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

centura de sud a capitalei

Adăugat de jozsi
Raportează ca șters! 16

în 2014  pe centura de sud înainte de fiecare „intersecție”am întâlnit semnul de cedează sau stop.De atunci se pare că s-au mai schimbat căte ceva.-sau nu-.prezint această intersecție fără să am fi avut ceva neînțelegeri cu cineva . doar de dragul de a-o prezenta.în concluzie traficul de pe drumul fără prioritate se blochează din cauza celor care opresc la Stop-ul de pe drumul prioritar?!Departe de casă nu mi-am permis să greșesc forțănd trecerea.

7 comentarii

  1. Indicatorul „Stop” este pentru calea ferata, imediat dupa indicator, au alt indicator „Drum cu prioritate”. Nimeni nu opreste la Stop, dar se incetineste deoarece peste calea ferata, drumul este prost. Intersectia nu se blocheaza pentru ca se opreste la „Stop”, insa sunt foarte multe masini, pentru un drum cu doar o banda. Dupa ora 16, daca vrei sa ajungi la Centura, de pe sos Berceni, trebuie sa ai foarte multa rabdare, coloana ajunge si la 3 km.

  2. stopul ala e la calea ferata…banuiesc ca nu mai e folosita DELOC de foarte multi ani – umblu eu prin zona de 7 si n-am vazut niciun tren 🙂
    un „atentie zona cu denivelari” ar fi mai util in locul stopului

    • @Ruhestand Trenul circula. Rar, dar circula. In 6 luni, am vazut de cel putin 3 ori.

  3. Era bun un sens giratoriu.

  4. Cel mai frumos este atunci cand faci dreapta dinspre Jilava, spre Berceni, nu ai de stat la coada, iar dinspre Bucuresti e coloana pana pe la Aparatorii Patriei 🙂

  5. Mai trece din cănd în cănd câte un marfar obosit pe acolo. Și să vezi distracție când cei de pe drumul prioritar așteaptă la calea ferată FIX n intersecție. Unii chiar nu înțeleg că dacă ești pe drum prioritar asta nu înseamnă că nu are voie nimeni să treacă înaintea ta (ai ales când ai drumul blocat..)

  6. Cel mai Idiot Drum vazut pana acum ….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!