It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Chestii cotidiene

Adăugat de Dino
Raportează ca șters! 72

1. Cand a luat curba am vazut cum s-a inclinat paletul de caramida. Cum am avut ocazia am fugit din spatele lui :);

2. Frasu a fost mai ghinionist  – a facut mizerie si a ingreunat traficul in giratoriu;

3. Chiar ma uitam la capul lui sa vad daca se uita sa vada ca vin. Nu avea nici o treaba. Nici macar nu a intors capul;

4. Pentru posesorii de Q7 anumite marcaje nu sunt valabile. Ei se supun altor reguli de circulatie.

15 comentarii

 1. numele melodiei de pe fundal?

 2. s3r0t0n1n

  Ehh lasa ca nu se supara domnul Mazare pentru 10 caramizi. Prietenii „stie” de ce…

 3. Nu pot sa-i inteleg pe oamenii astia. Daca stii ca ai ceva instabil in remorca, atunci mergi incet frate, ai grija la curbe.

 4. ionescu liviu

  În primul rând asiguri marfa, apoi mergi mai încet şi cu atenţie sporită. Păreau a fi tineri, or să plătească cărămizile din salariul lor şi data viitoare or să asigure marfa mai bine. 😀

 5. platesc ei…..da ce te faci daca primesti o ploaie de caramizi in parbriz?(nu vreau sa ma gandesc la 100km/h intr-o curba lejera)

 6. 1,2. Ce te face pe tine expert în transportul materialelor de construcţii? de ce nu-ţi vezi tu de treaba ta? de ce judeci fără să ai expertiză?
  3. Tu nu ai auzit de „Prioritate de ‘ai loc să mă ocoleşti'”?
  4. Câţi metri ai fi dispus sa parcurgi în plus zilnic pentru că pe jos sunt trasate 2 dungi albe continue? Să zicem că ar fi 250 de metri până la următoarea ocazie să întoarcă, asta înseamnă 500 metri zilnic. 5 zile la servici, 2 zile la cumpărături, o ieşire în weekend şi are 4 km pe săptămână în plus, 16 km pe lună, cam 200 km anual! Ai fi dispus să parcurgi aceşti km pentru o porţiune de vopsea de pe jos care nu vrea să se şteargă?

 7. Da Ninule, pt ca din sens opus vin toate masinile dinspre litoral si bulgari precum si toate tirurile dinspre port Agigea.
  Unde a facut el stanga intra la Proges, un magazin de pardoseli.
  Chiar daca ar fi sa fac 200km in plus pe an tot valoreaza mai putin decat un cumul de amenzi sau un accident.

 8. @Ninu, esti foarte tare cu argumentele tale. Sincer nu pot sa mai spun nimic.

 9. @Ninu – halucinant

  P.S: inca sper sa nu ai permis

 10. Dino – la 3 gresesti enorm!!! MINUS. Cum sa mergi pe B1? Toata lumea trebuie sa mearga pe B2 (instructorul tau de la scoala de soferi nu te-a invatat asta ??) , asa ca pe B1 e banda de accelerare, nicidecum banda de mers pe ea in mod normal. :)))

  Glumesc cu minusul, plus desigur.

 11. @elrenifico Să clarificam, vorbim de punctul 4. Eu am dat cazul cel mai inofensiv, omul are locuinţă în zonă. Dacă zici tu că nu e cazul atunci cu atât mai grav! Dacă omul se grăbea, avea o urgenţă, bunăstarea cuiva era în pericol, cariera, finanţele, fiecare secundă contează! Şi nu, nu a forţat intrarea, a semnalizat, s-a asigurat, a oprit!!! Nu toţi ies cu maşinile la plimbare!

  @Gabi Am permis, l-am luat de 2 ori, probabil voi l-aţi luat o singură dată. Prima oară l-am luat din a 4-a încercare, a doua oară din prima! Mi-a fost suspendat permisul pentru că mă grăbeam să cumpăr praf de copt pentru soţie şi era meci!!! Am întors tot aşa peste dublă continuă şi în perfectă siguranţă, însă la sensul giratoriu un pescar venea liniştit cu o dacie papuc, aveam timp să intru în faţa lui dar poliţistul de peste drum nu a fost de acord, a zis că sunt şofer periculos, mi-a văzut şi întoarcerea. Am avut ghinion, acel poliţist nu urmăreşte meciurile de fotbal, nu m-a înţeles oricât i-am explicat! 🙁

 12. Au ficatu, ti-ai luat permisul de 2 ori din 5 incercari, ce penal suna. Te las in treaba ta pt ca vad ca tu inca esti de parere ca nu e ilegal sau periculos sa ontorci sau sa virezi pe linie continua. Cat despre scuza „ma grabeam sa ma intorc sa vad meciu si gaboru nu era microbist” e iiiiiiiidioata

 13. Si dupa ce ne-ai spus toata chestia asta, inca mai crezi ca este mai economica optiunea de a o lua peste linia continua? Insumand amenda cu taxa de examen, cu alte drumuri si cu batai de cap. Cred ca de banii astia luai combustibil pt 300Km.

 14. @elrenifico Nu am zis că „nu e ilegal sau periculos” să întorci peste linie continuă. (eu întorc peste ea, nu pe ea, ca e prea mare maşina). Presupun că şi tu ca mulţi alţii ai carnet şi l-ai luat din prima. Te asigur că ştiu mai bine legislaţia decât tine, s-a demostrat în multe cazuri, informaţia memorată in mod repetat se fixează mult mai bine! Am zis că o fi având omul o urgenţă (iniţial am crezut că acolo locuieşte, mi-ai zis că nu e cazul, e zonă intens circulată etc.), nu poţi să-l judeci fără să cunoşti circumstanţele, n-am timp că aş mai da un exemplu. Cât despre scuză, tu ce sugerezi să folosesc data viitoare :D?

  @Dino Nu mai e vorba de economie de combustibil, nu citeşti? Economisim timp acum! ca sa citez un mare filosof, „Time is the money!”

 15. Daca ai fi strict in cazul astuia cu Q7 ti-as zice sa mai mergi 150m pana la urmatorul giratoriu, caz in care nu ai mai avea nevoie de nicio scuza pt ca nu te-ar opri nimeni.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!