It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cinci idioți pe alte benzi

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 91

Când vom învăța să ne încadrăm corect, americanii și japonezii deja vor circula pe autostrada spre lună, iar noi nu vom avea acces, că nu știm să umblăm cu mașinile.

9 comentarii

 1. Zi-le Vali : „Ma-ta e atât de proasta încât mănâncă cu vesta de salvare la gat ca sa nu se înece.”

 2. 0:40 ” … in sensul giratoriu si …” a amutit si navigatorul 😀 +

 3. esti prea bland in urari,,,,

 4. Ti-am dat + chiar inainte de a vedea clipul 🙂 Sunt satul de astia care nu-si arunca de loc privirea in asfalt sau pur si simplu ignora cu buna stiinta marcajele. Daca as fi primit cate un leu de fiecare data cand am evitat un zapauc de asta, acum as fi miliardar. In euro :mrgreen:

 5. bine ca ai reusit sa iesi din tg. mures fara alte incidente

 6. Laurwentiu

  Mi se pare ca si tu conduci mult prea agresiv si multe situatii poti sa le eviti fara un mare efort..din partea mea ai un mare –

 7. esti cam agresiv in trafic !!! si la faza a 2-a ce-ai facut cu banda aia …nu ai schimbat-o cam din scurt in fata celui cu troleeu ???

 8. 1 – Îl puteai ocoli prin dreapta, dar te-ai dus spre stânga ca să-i arăţi tu cine-i bo$$.
  2 – 4 benzi pe sens, trafic lejer, te pui pe B2 ca să-i sperii pe ăia care vin din dreapta. Puteai sta pe B3 şi să ajungi pe B2 sau B1 fără probleme până în intersecţie.
  3 – De acord, viteză cam mare însă. Te-a văzut cu coada ochiului, a zis că are timp, nu se aştepta să meargă zmeul cu 90 prin oraş.
  4 – Nici un reproş, e proastă mă-sa. Probabil că butonai telefonul de n-ai putut să te înfigi în claxon. Conducea altcineva? S-a stricat claxonul? Dubios. Nu mă aşteptam… Aşa nu. La întâlnirea autovehiculelor se utilizează claxonul. Abatere gravă a Codului Zosier.
  5 – La fel ca la punctul 3. Viteză mare, greu de apreciat că ajunge zmeul într-o clipită lângă tine. Cam asta se petrece şi cu motocicletele. Ăia sunt şi mai mici dar e acelaşi principiu.
  6 – Mă-sa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!