It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cînd cu ciuma…

Adăugat de jeanbart
Raportează ca șters! 50

29 comentarii

 1. Și cam ce prioritate trebuia să acorde cel cu Kia în giratoriul acela?

  • Trebuia sa acorde prioritate vehiculelor care (NU) circula in intersectie… dar „vine” repede…
   Jan nu prea gafeaza dar la faza asta a dat-o de gard.
   Daca ai pune 100 de soferi sa enumere TOATE obligatiile pe care le au la apropierea si intrarea intr-o intersectie giratoriu… i-ai numara pe degete pe aia care spun ca trebuie sa aiba max 30km/h, si mai putini ar spune ca trebuie sa faca preselectie a benzii de intrare in functie de breteaua de iesire.

  • Exact. Si in TM vad o groaza de soferi care procedeaza la fel. Vin lansati desi se apropie de un sens giratoriu + exista cedeaza trecerea la fiecare intrare in sens. Sa vezi cum te claxoneaza si fac ca si maimutele.

 2. Cel cu Lexus-ul, maaaare nesimtit…

 3. Nici tu nu circuli regulamentar, asa ca…
  Apropo ca vroiam sa va intreb p-astia cu injuraturile. Voi chiar va imaginati pozitiile alea sexuale pe care le descrieti? Intreb pentru un prieten

 4. Cand te iei de „B2-Lovers” cum le spui tu … care este limita de viteza in oras ? Conform legislatiei ? Tu care mergi si pe pod si in oras cu 80-90-100, unde te grabesti asa ?

  • Nu te intereseaza pe tine (daca nu esti politai) cu ce viteza merg eu, ci vezi ca B1 e libera si adormitii merg pe B2…

  • Deci limitele alea de viteza sunt pentru „fatalai” in mintea ta, bine de stiut. Succes in continuare si fara evenimente si in caz de … sper sa nu iei pe nimeni cu tine.

  • Și obligația de a circula B1 este pentru proști, nu?
   Sau TU poate consideri că e mai grav să depășești limita de viteză decât să nu mergi pe b1 când e liberă, nu?

  • Zic ca e mai grav sa circuli pe B2 fata de a merge cu 100km/h prin oras …

  • Așa, așa Mirciulică … viteza ucide, nu ?

  • Nu stiu cine ti-a permis sa-mi spui tu mie „Mirciulica” si doi, faptul ca voi astia de mergeti cu 100 prin oras va credeti invincibili, macar de luati capul ala de pod singuri in masina.

  • Mircică, cine mi-a permis? Aparent eu mi-am permis și nimeni nu îmi poate spune mie cum să mă adresez unuia care mă ia cu ironii . Asta una la mână. În al doilea rând , așa pentru cultura ta rutieră, aparent faptele sunt încadrate în aceeași clasă de amendă:

   Art. 101. (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
   9. nereducerea vitezei în cazurile prevăzute de regulament;
   16. nerespectarea regulilor privind circulaţia pe benzi;

   În ultimul rând, că mi te adresezi cu zmeu și-mi dorești răul doar pentru susțin că e ilegal să megi pe b2 – nu am zis nimic altceva demonstrează ce teapă de om ești.

  • Art.48.
   Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.

   Art. 49.
   1. Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h.
   2. Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h. Limitele de viteză mai mari de 50 km/h se stabilesc numai cu avizul poliţiei rutiere.

   Depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni, de la 9 la 20 puncte-amendă, respectiv de la 1.305 lei la 2.900 lei şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile ?

   Vezi ca si tu pot sa dau copy/paste draga domnule anonim ( a se citi butthurt )

  • Așa și? Acum rămâne să demonstrezi ce are „paste”-ul tău de a face cu filmarea și discuția în sine?

   Unde vezi tu în filmare depășirea cu 50+ a limitei de viteză? Sau unde scrie că dacă unul nu respectă viteza altul are voie să circule ca boul pe b2?

  • Ok sa revenim la filmulet da ? Minutul 1:45, a taiat filmarea fix inainte sa atinga 100 ( colt dreapta jos ), nu s-a lasat pana nu a depasit individul. Inainte de manevra aceea taie linia continua pe un pod ( in 30 de secunde ar ramane fara permis daca era un politist „bun” in zona ).

   Prin nerespectarea circulatiei pe benzi se intelege, nerespectarea benzii de inainte, obligatoriu stanga/dreata, adica desenele alea cu sageti de pe asfalt de la intersectii, pe care multi dintre voi va pi**ti, adica politia imi da 3 puncte amenda daca eu fac stanga de pe banda obligatoriu inainte, nu am auzit pe nimeni sa se planga ca a luat amenda circuland pe B2

  • „Minutul 1:45, a taiat filmarea fix inainte sa atinga 100”. Deci nu poți afirma că a ajuns la 50+, mai apoi eu nu văd niciun indicator cu restricție la 50 Km/h.

   „Prin nerespectarea circulatiei pe benzi se intelege, nerespectarea benzii de inainte, obligatoriu stanga/dreata”
   Asta înțelegi tu. Aia cu săgețile desenate e alta:
   Art. 100. (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
   3. nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor de obligare;

   În mod ironic întrebai unde am făcut noi școala. Se pare că TU ai ceva lacune legislative.

  • Hai ca nu ma mai pot abtine si trebuie sa spun ca esti mai prost ca noaptea … nu mai are rost sa comentez … zi faina sa ai

  • Atââât … eram convins că asta va urma.

  • Sunteți simpatici, dar amândoi aveți dreptate în felul vostru.

 5. O cearta inutila, ce nu inteleg eu e de ce ala care merge pe banda 2 greseste mai mult decat ala care depaseste viteza legala… amandoi comit o contraventie. In majoritatea cazurilor, cel ce vine tare din spate efectueaza ulterior o depasire pe dreapta, aia mai speciali mai pun si frane ulterior… ca sa-si etaleze valoarea.

  • Pentru ca la depasirea vitezei e unul singur, dar cind dormi pe B2 il fortezi si pe altul sa incalce legea depasindu-te prin dreapta, ori prin stinga peste linia centrala continua. La fel cu „de ce este intezis sa stationezi unde e depasirea interzisa”.
   Apropo de „frine in bot”… nici macar nu i-am claxonat.

  • Din punct de vedere fizic-psihologic cei ce merg pe B2, pot crea un adevărat lanț de evenimente, unele legate de faptul că obligă într-un fel ceilalți participanți să încalce legile, iar pe de altă parte, crează un disconfort emoțional care poate genera evenimente neplăcute ori chiar accidente.

 6. Conduci ca un berbec cu 95 km/h in localitate si-ti mai postezi si pe internet ilegalitatile pe care le faci.

  • Daca voiam sa ma lipsesc de comentarii ca ale tale iti dai seama ca dezactivam afisarea vitezei…

  • pai da, stii ca e o vorba…. dupa ce ca esti prost, mai si semnalizezi

 7. Hai sa pun si eu paie pe foc :))
  La min. 1:23 – 1:26 ai depasit ca sa treci pe galben-rosu.

 8. In oras am ajuns sa nu mai bag in seama adormitii pe B2. Din pacate, ei isi pastreaza acelasi obicei si pe DN-uri/autostrada, unde chiar incurca. Un exemplu clasic: https://www.trafictube.ro/una-scurta-alergie-la-b1/

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!