It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cine este vinovat?

Adăugat de nick_john_2355
Raportează ca șters! 33

Inainte sa-i fie lovita oglinda celui cu masina, cel din masina l-a scuipat pe cel cu motocicleta.

10 comentarii

 1. pff, greu de decis, nu stim ce se intampla in spate inainte de toata aventura de la semafor, cu toate acestea, ca un roman adevarat am pareri si nu ma tem sa le impartasesc !!!

  Avem totusi dovezi circumstantiale, doua numere de prahova, deci posibil amandoi, baiatul cu masina mai marcheaza niste puncte bonus cu statia, skoda (masina celor care vor, dar nu au ajuns niciodata directori), plus ceasul de neam prost cat juma de mana si antebrat de cetatean minoritar.

 2. Dupa atitudinea de cocalar, gen lovit oglinda si fugit pe rosu, tind sa cred ca retardul pe doua roti avea ceva sa-si reproseze…ca sa nu mai zis de modul in care goneste…

 3. Oglinda nu a fost rupt cat se vede restul ce a facut sigur nu se face si poate sa fie amenintare, dar ce a facut ala cu masina este mai grav. Linia continua, permisul deja e pierdut, apoi intra intentionat cu masina in celalalt amenintare, accident intentionat si alte.

  • A am uitat a trecut pe rosu asa si permisul lui se duce, daca cineva trimite filmarea la politie.

 4. Din momentul în care a deschis portiera maşinii motociclistul a devenit agresor şi trebuia bătut cu casca în gură până i se disipau fumurile din cap.

  • Si care lege iti permite sa faci aia? Sigur nu este ok sa deschida usa, dar ce ai face tu nu are nimic cu aia ce a facut el, adica deschiderea usi.

  • Art. 19
   Legitima apărare

   (1) Este justificată fapta prevăzută de legea penală săvârşită în legitimă apărare.

   (2) Este în legitimă apărare persoana care săvârşeşte fapta pentru a înlătura un atac material, direct, imediat şi injust, care pune în pericol persoana sa, a altuia, drepturile acestora sau un interes general, dacă apărarea este proporţională cu gravitatea atacului.

   (3) Se prezumă a fi în legitimă apărare, în condiţiile alin. (2), acela care comite fapta pentru a respinge pătrunderea unei persoane într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de aceasta, fără drept, prin violenţă, viclenie, efracţie sau alte asemenea modalităţi nelegale ori în timpul nopţii.

 5. Simplu, automobiliastul

 6. Caz clasic de escaladare de la maruntisuri pana la fapte foarte grave: zbierete, scuipat, atins masina, trantit portiera, pliat oglinda, accident intentionat, fugit pe rosu… etc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!