It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Circulatia in sensul giratoriu

Adăugat de EDS
Raportează ca șters! 27

Romanul si sensul giratoriu.

7 comentarii

 1. furia rosie turbo

  La faza cu Fordul alb nu stiu de unde vii,vad ca doar faci dreapta direct de pe b3,ceea ca ar fi trebuit sa nu se intample,ii acord circumstante celui cu Fordul.Giratorul este pentru fluenta nu sa mearga cate o masina pe rand intr-un sens cu trei benzi.

  • ne arata la sec 17, exact ce ii fac si lui altii in clip… taie benzile

  • http://www.festina-lente.ro/circulatia-in-intersectia-cu-sens-giratoriu
   – vehiculele care vor circula la stânga sau vor întoarce, vor avea în funcțiune semnalizarea stânga, se vor apropia cât mai mult de rondul intersecției, iar la părăsirea acesteia, vor avea în funcțiune semnalizarea dreapta

   Spuneti voi, la faza cu fordul, ce a „gresit” 🙂

  • ungadrian

   nu conteaza „de unde vine” conteaza ca are prioritate si PUNCT .
   @Edward mare + si pe haterii nu-i baga in seama ,esti bun in giratorii ,incadrare ca la carte ,iesiri la fel

  • @furia rosie turbo
   Explicatie pentru faza cu Fordul.
   http://postimg.org/image/f0repkyv5/
   In imaginea din link-ul de mai sus am reprezentat cu sageata rosie directia din care veneam si cu a 2-a sageata rosie directia in care am iesit din sensul giratoriu.
   Imaginea este mai veche, iar configuratia actuala a sensului giratoriu este alta – pe unde am trasat cu linie albastra nu se mai trece, deci din directia din care veneam eu, toti care se incadreaza pe banda 2 si 3 merg catre sageata verde. De aceea eram incadrat pe banda 3 (din moment ce stateam cel mai mult in sensul giratoriu, era cam logic sa intru pe banda 3). Cand treci de iesirea indicata cu sageata verde este cam tarziu sa mai schimbi benzile, astfel incat la parasirea sensului giratoriu sa fi pe b1 sau macar b2.
   De aceea cel cu Fordul nu a primit nici un claxon, i-am dat doar flash ca sa mearga mai departe. Daca eram nesimtit, treceam prin fata lui (ca sa ii arat ca eu am prioritate) si il mai si claxonam.
   Cam acestea sunt circumstantele in acest sens giratoriu.

   @florin
   Da, recunosc ca la secunda 17 am intrat pe banda din stanga, dar am crezut ca cel cu Audi va opri tarziu (adica in sens), si nu preferam sa trec milimetric de el.

  • furia rosie turbo

   Foarte bine ca nu l-ai claxonat sau altceva,asa este si normal n trafic,nici nu parea vreun neghiob care ar fi facut-o intentionat,chiar sa scuzat

 2. furia rosie turbo

  (tastatura ma tradeaza,apas ceva si scrie ce vrea ea)….continuam….am mai spus-o si in alte posturi iesire din girator se face numai de pe b1 cea ce ai facut si tu,altfel nu ai cum ,numai ca ai facut-o brusc,insa preselectia trebuie facuta treptat si inainte de ultima intrare care o vad pe film tu ar fi trebuit deja sa fii pe b2 semnalizand deja intrarea pe b1 dupa care ai fi iesit din sens,caz in care daca amandoi ati fi avut viteza egala,de obicei sunt limite de viteze de maxim 30 km,el nu ar mai fi fost surprins de tine si tu ai fi iesit prin spatele lui fara probleme.Am vazut si poza chiar daca nu mai este actuala cred a ai fi avut suficient loc sa te incadrezi din timp pe b1.Gandeste-te cu ar fi ca intr-un sens girator sa stea toti ca unu singur se invarte in rond,si sa fie un rond gen Arcul de Triumf sau Charles de Gaulle ma refer ca marime si numar de masini.Plus ca din ce vad tu ai intrat de pe b3 pe b3 in rond si dupa cum ai iesit nu cred ca ai avut masini pe b2 sau b1,pentru ca altfel ar fi trebuit sa le acorzi prioritate. Viteza constanta si spatiu marit intre masini ca sa se poata incadra din timp pe metoda fermoar si atunci ar fi fulenta,exact rolul pentru care au fost facut aceste giratorii,sa treaca cat mai multe masini odata. Faptul ca o masina se oprese pana la zero km in drum nu e benefic insemna ambuteiaj iar intr-un tafic aglomerat se creaza o reactie in lant in care se opreste intreaga coloana.Pentru „hater-ul”din mine cuvant pe care nu l-am gasit in dex,nu am votat minus,iar pentru celelalte faza nu am avut ce sa comentez,meditez doar pentru fluenta in trafic si ii laud pe cei care fac posibil lucrul acesta si ajuta traficul,tocmai ca cel cu fordul sa nu se fi oprit.Eu nu-l postam in film,bine eu nu am postat nici un film deoarece nu sunt scandura de biserica in trafic si atunci nu sunt in masura sa ii arat pe altii cu degetul.In plus nu stiu sa le blurez numerele ca altfel ar fi cativa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!