It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Civilizatie

Adăugat de Tommy
Raportează ca șters! 179

Ce nu se vede in video, ca mi-a picat fisa dupa si din pacate nu am salvat proiectul ca sa re-editez.

1) Masina de Politie cu radar activ, este la intrarea in benzinarie. Nu au schitat nici un gest. Este posibil sa nu fi vazut dubita care a intrat pe iesirea din benzinarie.

2) Dupa duba mai erau 2-3 indivizi care executau aceeasi manevra. Umidificau fundatia stalpului.

Ca o ultima parere, ni se intampla tuturor sa nu mai putem tine: in padure, in boscheti (cei cu copii mici stiu despre ce vorbesc). Dar nu cand ai oprit in benzinarie, unde ai toalete, chiuvete, cosuri de gunoi si alte ustensile moderne pentru a-ti termina treaba in ordine.

Sanatate.

18 comentarii

 1. In benzinarie e coada :D, si daca-i Petrom e grav, te lovesc cu usa in cap cand te speli :)))))

 2. Bine ca macar a debarasat la pubela! Ceilalti, niste ghilobani!

 3. :))) ce numere avea dupa? cred ca veneau de la drum lung, si trebuia sa se hidrateze soferulm restul le-au aruncat pe geam din mers :))

 4. Ursul Grizonat

  Aia nu e masina de MIRA / MAI cum vrei sa-i zici nici cu ordinul procuraturii. Lipsa antena combinata TETRA/GPS, lipsa marcaje laterale. In plus e asigurata undeva vai mama ei.
  Daca-ti guitza detectorul e din cauza senzorilor de la usile statiei de carburanti.
  Daca totai filmatde la punt fix, de ce nu pui si un link GoogleEarth ? Ajuta la t6ragerea unor concluzii. Cat aveau de la ultima gazostantie, cat aveau pana la urmatoarea, etc.

  @Ursul, uita-te la raspunsul dat in sectiunea Facebook mai sus. Poate nu am fost eu foarte elocvent in descriere.

 5. verdenpom

  dupa ce am luat o hepatita A acum cativa ani din aia de toata frumusetea, refuz sa mai folosesc „buzile publice”, boschetii si alte cele sunt mai curate

 6. Ursul Grizonat

  @verdenpom HAV-ul se ia pe cale fecal-orala. Manutze nespalate, apa contaminata. Urinarea / defecarea in public e cu cantec, dar nu in Romania. Pe la altii amezile sunt in intervalul 50-500 Euro.
  @Tommy Something like that http://goo.gl/maps/Z5iHr Ala cu masina de politie e un *%$% care impiedica buna vizibilitate a unui indicator rutier. Oprit pe zona hasurata, la perfectie. Autotrenul fara frane lipseste din peisaj.

 7. Ursule, pe aia i-a luat chinurile facerii dupa ce au trecut de intrare si au efectuat o franare de urgenta. Nu se mai puteau abtine pana la km 34 :))))

 8. verdenpom

  ursule, am vorbit cu doctorul si a zis doctorul ca daca vine unul infectat si pune mana pe robinet, tu te speli pe maini si apoi inchizi robinetul e exact acelasi lucru ca si cum nu te-ai spala… daca intelegi la ce ma refer, in plus sunt curios de cate ori se igenizeaza buzile publice

 9. Ursul Grizonat

  @verdenpom Asta e motivul penrtu care unele popoare s espala in dos cu stanga si halesc cu dreapta. Daca apa e containata, e deja alta mancare de peste . Pentru siguranta s-au inventat gelurile dezinfectanet epentru maini: Klintensiv, Desderman, Aniosgel 85NPC, Purell. Lista bolilor care se pot luat de la buda publica e prea lunga, depaseste numarul de caractere alocat unui comenatriu. Tovarasi ceia dupa ce au terminat cu ultrajul bunelor moravuri au trecut a expunere indecenta . Dragut, sa-i explici fetitei tale de 3 ani ce e cu viermele de sub burta lu nenea ala nebarbierit si ce pasiune el pentru hidratarea betonului.

 10. Ursul Grizonat

  Sorry, tocmai am dat down by error, la click & drag.

 11. verdenpom

  bine ursule, cand vei avea si tu hepatita vom mai discuta pana atunci lasa teoriile caci nu cred ca te dai cu dezinfectant pentru maini la fiecara apucatura de ambalaj sau clanta…

 12. audstele01

  @Ursul Grizonat ,,vierme” ??? :))) ….,,sarpe” dadea mai bine… da nah …..:D
  No offense 😀

 13. Ursul Grizonat

  @verdenpom Eu am dat exemple, sa foloseasca lumea cand e cazul. Sa nu cadem in ablutomanie.
  Pentru astia cu basica mica se recomanda un control la urolog – androlog. Sa se caute de prostata si polipi vezicali.

 14. De accord cu Ursul ,si nu pentru ca-i grizonat 😉 Si bunicu meu ,din varful muntelui se comporta mai bine decat maimuticile alea …

 15. sa va fereasca cel de jos sa va apuce chinurile facerii prin Bucuresti, prin trafic, prin centru, dupa ora 4 …

 16. verdenpom

  iuda si daca te apuca si pe tine, tu nu urinezi roata?de ce nu ai face acelasi lucru si in trafic, o doara e iarna mare lucru din sarpe nu se vede daca ai grija

 17. n-are legatura cu ce zice iuda,aici sunt la 4-5 metri de o buda ,iar ”coca-tuning” is descarca vezica in vazul lumii….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!