It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Poc! Clasica tamponare din neatentie

Adăugat de Vlad
Raportează ca șters! 114

Cel din masina rosie probabil se uita in dreapta sa vada daca nu vine ceva si nu si-a dat seama ca la pietoni s-a facut verde intre timp. Cea din fata lui a oprit regulamentar si poc, clasica tamponare din neatentie.
Incident fara victime, doar cateva pagube ce se vor repara pe RCA-ul celui din masina rosie. S-au inteles amiabil din cate mi-am dat seama.

Localizare:

30 comentarii

 1. Nu l-a vazut de stalp 🙂

 2. Sofer slab , niciodata cand te uiti in dreapta nu trebuie sa uiti sa te uiti si in stanga , mai ales ca are si trecere de pietoni.

  • Si cum faci sa te uiti in ambele directii, daca nu esti Basescu?

  • te uiti crucis, ce intrebare e asta?

  • D4F732, se poate intampa oricui, indiferent de nivelul de experienta. Am carnet din 2003 si anul asta mi-am pocnit si eu usor masina pentru prima data. Am lovit din spate deci eu eram de vina, desi moral cel din fata era pentru ca a franat brusc in mijlocul sensului ca sa faca loc altuia din afara sensului sa intre.

  • dupa asta cataloghezi tu un sofer ca fiind slab ???? ingamfatule 😉

 3. WTF ? Daca ai masina in fata care vireaza stanga ca si tine,te uiti la ea ca sa stii daca opreste sau incetineste si nu spre dreapta,mai ales ca urmeaza o trecere de pietoni si niste pietoni angajati in traversare,vizibili din masina rosie chiar din unghiul de dinainte de tamponare.Te uiti spre dreapta doar dupa ce cel din fata s-a pus in miscare eliberandu-ti banda in fata si ca sa te asiguri la randul tau.Si inca ceva:de ce nu a ales sa faca virajul de pe banda 2 si nu sa stea in spatele aluia? Nu cunosc intersectia,dar am impresia ca se intra pe o strada cu 3 benzi cu sens unic.+

  • @7 Sins Localizarea a fost adaugata in descriere 🙂

  • Gelu,daca a fost postat si geotagul din descriere odata cu aparitia pe TT a clipului,imi cer scuze,nu am fost atent.Dar parca nu-mi amintesc sa fi fost asa 🙂 Multam,oricum

  • @7 Sins Nu ai de ce, a fost adaugata ulterior 🙂 Ma gandeam sa se vada mai bine locul incidentului si unele detalii care se pot observa mai dificil in filmare.

 4. Nu a încurcat pe nimeni, pietonii și-au continuat traversarea în siguranță.

 5. te-ai oprit, i-ai oferit filmarea celui din fata?

  • Da, m-am oprit si am povestit cu soferita, era doar speriata. Am facut schimb de contacte si i-am trimis filmarea azi dimineata.

   Au facut amiabila din cate am inteles.

 6. E o regula simpla, nu accelerezi daca nu ai privirea in fata. Pacat ca multi nu o cunosc.

 7. andrei_vl

  Biciclistul de la 0:26 trece pe rosu? Ca mi se pare ca nu s-a facut verde…

 8. ohoo ce l-a pupat in fundulet :))

  • Se mai intampla. Si eu am patit exact la fel o data si asta din cauza ca cel din fata mea a hotarat sa franeze brusc in sensul giratoriu ca sa lase pe altul din dreapta sa intre… i-am tras una buna si mi-am indoit/spart doar eu grilajul de la capota. Am facut probabil exact acelasi lucru ca si cel din masina rosie, ma uitam in stanga la intrare in sens si nu am bagat de seama ca cel din fata e „de treaba” si franeaza.

 9. @Mihai-Tudor Pop: voi sa fiti sanatosi si sa nu fie cu ranire sau mai grav. Tabla se mai rezolva, oasele in schimb mai greu si mai cu durere. Oricum imi pare rau ca am surprins un astfel de moment. Bafta la reparatia masinii!

 10. The Missile

  Se intampla numai celor neatenti si care se cred asi la volan, nu oricui asta asa ca fapt divers. Degeaba porti permis din 2003, asta e din ciclul, am permis de 30 de ani si nu mi s-a intampalt nimic…

  • Tot ca fapt divers, tu personal consideri ca esti 100% atent cand conduci? Si observi absolut toate pericolele si tot ce se intampla pe drum? Tot timpul? 43ver&3v3r?

  • The Missile: eu degeaba-l port? sa stii ca nu degeaba, ca in fiecare zi conduc si il port cu mine in caz de nevoie …. din 2003:))

   Nu cred ca cel care a lovit se credea as la volan, asa cum nici eu nu ma cred as. Pur si simplu a fost un moment de neatentie si eu rred in continuare ca se poate intampla oricui, numa daca nu cumva esti vreun schumacher cu reactii de sub 0.2s intre momentul realizarii unui fapt si actiunea propriu-zisa care o iei.

   SI mai citeste o data comentariile sa vezi ca nu cel cu permis din 2003 a lovit (adica eu), ci domnul din pluginul de fb. Spor si nu mai hateri degeaba

 11. @Vlad Chiar a fost sec! 🙂 +

 12. Ce i-a scuturat praful de sub bara 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!