It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Claxonaca cu epoleti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 59

Zicea cineva ca „Politia ar trebui sa ii sanctioneze pe cei care se incadreaza aiurea sa fenteze coloane”… Intreb eu: Politia asta?

Ultimul care mi-a facut manevra asta (pentru ca nu am stiut daca e sau nu cineva in spate si nu am franat) a ramas fara carnet 30 de zile ca nu s-a prezentat la accidente usoare. Era un experiment interesant sa vad daca procedura se repeta.

Dar nu am timp, chef sau nervi pentru experimente cu Politia mai ales dupa ultimele interactiuni cu ei.

Nu contine cuvinte obscene/urate nici cenzurate nici necenzurate…
intreruperile de la sunet sunt din cauza camerei. Cea din spate nu a facut figuri de astea, dar zdranganea ceva in portbagaj si era inutilizabil sunetul de pe ea.

13 comentarii

 1. Unele „organe”din MAI,atunci cand capata si o functie pe langa grad,au tendinta de a se crede superiori muritorilor de rand si intangibili.Si mai au pretentia ca aceeasi muritori de rand,sa se scape pe ei daca vad MAI la numar,sa le faca lor partie de parca ar fi o autospeciala in misiune.Adica e un abuz grosolan pana la urma CA CAdru (anume scris asa) al unei institutii a statului si o marlanie ieftina ca participant la trafic.
  Trebuia sa tii aproape tot timpul de taxiul din fata,ca sa nu-i dai spatiu de a se baga.Ce ar fi facut,ar fi dat peste tine pana la urma?MAImuta trebuia sa se incadreze pe banda 2 la virajul la dreapta,chiar si in spatele tau,ce,ii cadeau gradele?
  Ce-mi mai „plac”cocarletii care isi pun la masina personala numar fie cu sigla institutiei la care lucreaza(ca in acest caz),fie cu ocupatia pe care o are: JUD=judecator;PRI=primar;VAM=vames,etc.

  • Aveam aprox. 2.5-3m de taxi când a început să tragă de volan și am frânat. Nu sunt capabil să fac accident când știu că pot să evit. În plus, chiar nu vreau să fiu lovit oricât de ușor pe partea pe care stă soția 🙂

 2. OldSchool

  Avea si volan pe dreapta!!! MAI…IAHIII MAI-IAHOOO…MAI-IAHEHE

 3. robwin_75

  Daca unui politist-barbat il numim organ , unei femeie-politist cum o vom numi ? Eu cred ca era la menopauza…..

  • Se grabea undeva… a economisit o secunda, maxim. Din partea mea poate fi numita oricum. Eu i-am zis claxonaca 🙂

 4. @RebounD11 Claxonul de la 0:13 mi se pare aiurea, dar mergea cred un „raspuns” la 0:46 pentru fortarea schimbarii de banda. In plus, mai are de studiat cum se schimba, nu se taie, benzile de circulatie (0:46-0:52) 🙂
  +

 5. TimTrafic

  De la politia locala..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!