It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am client and more …

Adăugat de regali
Raportează ca șters! 32
 • Am client (foarte multa carne), i-am dat un claxon scurt. Pe el il durea in maciuci, apoi eram deja rosu la fata ii dadeam si carne si claxoane si ce mai trebuie.
 • Situatie foarte des intalnita in Bucuresti, de pe banda ta sa te trezesti ca esti ala care incurca traficul, prins in menghina + ca timpul lui era mult mai important ca al meu.
 • Ei au doar drepturi, iar obligatii 0.
 • Claxonul super erou, initial ma blocasem si nu-mi venea sa cred, dar intr-un final am zis sa-l folosesc si bine am facut (desi merita si bara mea o vopsea noua).

5 comentarii

 1. La 1:20 ai trecut pe galben plin !!

  • Patrick Alex

   merge….era in miscare si f aproape de semafor……..altii trec pe rosu plin….ori ca nu mai au rabdare la semafor…..ori ca semaforul nu e pt ei….

 2. La prima faza:am timp sa numar banii,sa mai trag un fum de tigara,si sa scutur scrumul pe geam ca dupa aia sa te iau la ranga ca ce,nu ai loc sa treci sau te grabesti?Cata nesimtire si cat tupeu la galbejit!

 3. robwin_75

  Doi pumni in gura si pleca ca din tun !!!

 4. @regali 0:22, 0:25 Probabil a vrut sa-ti arate ca are rosu pe sub jante 😆 1:20 Putea folosi linistita prima banda si apoi sa se incrie corespuzator pentru a merge mai departe (1:46). 2:27 Destept (not) baiat: mers inapoi pe trecerea pentru pietoni, cu o alta masina in spate.
  +
  P.S. 2:19 Acolo nu e linie continua?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!