It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De prin Cluj-Napoca #1 (seara/noaptea)

Adăugat de Bamgineer
Raportează ca șters! 27

Cateva seri consecutive, ridicat iubita de la servici, mers la antrenamente, un drum Iris – Iulius Mall. Surprinzator (sau nu) desi e intuneric, desi e ceata, desi e vremea cum e, lumea in loc sa aiba atentia sporita, parca mai neatenti sunt. Treceri pe rosu, nu se asigura, biciclisti fara far, stop, vesta, nimic. Desigur, si persoane civilizate si care stiu ce e maneta de semnalizare si oglinzile laterale. Cativa nesimtiti opriti (parcati) aiurea, altii care si-au luat si drum cand si-au luat permisul. Nu ai cum sa nu iubesti Clujul :).

2 comentarii

 1. @Bamgineer La 0:35 se face galben si semaforul tine trei secunde (e rosu la 0:38). Au timp suficient sa opreasca, dar prefera s-o calce in loc sa reduca viteza.
  1:04 Tipul avea acolo si-o linie continua intre benzi, dar probabil noaptea nu vede prea bine (?). 1:39 si 1:53 Risca mult daca circula noaptea fara sa poate fi vazuti bine.
  La 2:40 e destul de dificil sa te asiguri acolo (mai ales in stanga) din cauza „parcatilor” peste tot. Bonus, unul si mai nesimtit „parcat” fix pe trecerea pentru pietoni (2:48).
  3:16 Stop-cadru … si-a prins si el o bucatica de rosu!
  +

  • Bamgineer

   De acord cu tine :D. Din pacate sunt multi inconstienti (in special biciclistii surprinsi). Eu cand merg noaptea cu bicicleta (cand nu e bocna afara) sunt Ozn. Ma vezi si de pe luna :D.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!