It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De prin Cluj-Napoca #2

Adăugat de Bamgineer
Raportează ca șters! 18

Momente din traficul metropolei Cluj-Napoca.
De la trecut pe rosu, la bizoneala si smechereala, stationari pe banda de biciclete, parcat pe banda de circulatie, avariile sunt scuza pentru orice, pietoni pe rosu, pietoni la placinte, pietoni cu nasu in asfalt si urechea la mobil… Just another day in Cluj-Napoca :).

7 comentarii

 1. Semaforul de pietoni de pe dorobanților nu este bine sincronizat. Adică de ce să fie roșu când toți cei care se pot intersecta cu pietonii au roșu?

  • Bamgineer

   Daca pietonii nu apasa butonul de pe stalp, ramane rosu. E un bug :)).

 2. Cred ca ala e un Fiat Punto si nu Peugeot. De multe ori l-am vazut prin oras condus de un domn mai in varsta, nu stiu sigur daca e aceeasi masina si de multe ori era in „misiune” cu o sonerie ascutita care abia se auzea :))

  • Bamgineer

   In fata Fiatului este un Peugeot visiniu. Am mentionat Peugeot-ul, deoarece m-am gandit ca poate ambulanta era in misiune. Sau nu. Dar nu am de unde sa stiu :).

 3. Zici de ala cu S Klasse ca schimba banda de n ori, dar tu in 200 de metrii ai schimbat banda de 3 ori. Min 1:55 – 2:15.

  • Bamgineer

   Am schimbat banda la 1:55 ca sa nu il mai las sa faca slalom cum il taie capul. Apoi la 2:10 am ocolit masina care dorea sa intre la USAMV. Diferenta e ca eu am folosit semnalizarea si m-am asigurat. Nu m-am bagat ca boul si nici nu am fost pilot. Sper ca te-a lamurit raspunsul meu. Sau ai vrut doar sa comentezi aiurea :).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!