La coada pe Valea Prahovei

Adăugat de aLLin
Raportează ca șters! 27

Dupa atatia ani de la revolutie, romanilor inca le place sa stea la coada. Si cum de revelion trebuie sa o faci in stil mare, unde mergi sa sarbatoresti statul la coada intr-un mare fel?

Ati ghicitit! Pe Valea Prahovei 🙂

Am scris si pe blog despre.

5 comentarii

  1. Cred ca 80% sunt bucuresteni, sunt obisnuiti cu aglomeratia si cu mersul bara la bara. Azi am venit de la Bv pe Cheia pana in Baneasa… 2 ore 40 min.

  2. E bine ca ai reusit sa circuli pe la Paraul Rece 🙂 Azi a fost un accident destul de urat intr-una din serpentinele de sub Paraul Rece care a paralizat traficul vreo ora fara vreun motiv evident. Politia Romana ca de fiecare data..

  3. De cand tot explic, dar degeaba. Ce-ti trebuie Valea Prahovei iarna in weekend sau vara la mare tot in weekend ? Cauta locuri linistite in care te poti relaxa sau in timpul saptamanii, daca ai timp liber. Am fost de revelion, acum 10 ani, la Predeal si m-am invartit o ora ca sa gasesc loc de parcare. Mai stateam cate-o ora la teleschi, sa cobor o data. De atunci m-am lecuit 🙂 +

    • Total de acord cu tine! si eu m-am lecuit dupa ce in 2006 am traversat Sinaia bara la bara de la un cap la altul in 1h:15min. Dar romanilor le place coada , cum a zis si autorul 🙂

  4. Nimic interesant…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!