cocalar autentic cu bmw

Adăugat de lavolantralala
Raportează ca șters! 86

later edit: pentru cine nu a vazut, in sens apare cu drift

16 comentarii

 1. Eu sper ca s-a dus inapoi sa-i lase tigaia celui care i-a luat oglinda. Cam atat mai valoreaza, cat oglinda aia.

  • Sa fim seriosi totusi, e vorba de un astra g. Compari tigaie cu cotet de porci? :))

  • :)) corect, atunci sper ca s-au inteles bucatarii intre ei.

  • Sper ca sunteti mandri de voi! Mai ales onlypro… Cam care ar fi motivele pentru care faci acel Astra G „cotet de porci”?

 2. Și unde mai pui că a virat la stînga intr-un „mare stil”. Ce impresii o avea el în cap…

 3. bine ca nu are insemnu cu IPA in parbriz…of

  • Cunosc pe cineva la rutiera care ii arde la sange pe astia cu ipa si insigne prin parbriz, precum si pe cei cu WTX, WTS, samd la numar.

 4. Cretinul ala a atins si Renault ca-i zbarnaie oglinda in dreptul stopului.

 5. Mie îmi pare rău că nu i-a rașchetat pe toți de la un cap la altul.

  • Lasand deoparte aspectul moral al problemei si distanta de 5 metri fata de colt a primilor parcati, ce motiv ai avea impotriva celorlalti? Adica… toti ceilalti NU au indicatorul Oprirea interzisa, ceea ce inseamna ca dpdv legal au parcat ok!

  • 25m după ieșirea din benzinărie. 25m înainte de ieșirea de la Brico …
   Deci poate rămân 4 5 parcate legal.

  • Corect, 25 de metri. My bad! Nu stiu cati respecta aceasta distanta de 25 de metri, sau daca s-a dat vreodata o amenda in orice oras pentru masini parcate la 21 de metri de colt, dar da… legea asa este 🙂 Dar de la a respecta aceasta distanta fata de colt (nemarcata cu dungi de culoare diferita, ca in alte tari), pana la a le dori ca un idiot inconstient ca cel din clip sa ii rascheteze pe toti, e cale luuuunga.
   Cu atat mai mult cu cat – cum zici chiar tu – printre cei vizati de raschetare sunt si cativa parcati perfect legal, carora din acest punct de vedere chiar nu ai ce sa le reprosezi, dar-mai sa le doresti daune aiurea 🙂

  • De la o parcare ilegală e cale luuungă până la …. . Se pare însă că e mai scurtă până la ucidere din culpă.
   De ce? Pentru că „dar da… legea asa este” este o afirmație spusă cu ușurință și fără importanță.
   Oare la fel gândesc și rudele celui decedat de aici?
   https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21442369-doi-soferi-care-parcat-neregulamentar-condamnati-pentru-ucidere-din-culpa.htm

   Câte accidente se produc din cauza lipsei de vizibilitate?

  • T.C., stii prea bine ca nu e totul complet alb sau negru, ci fiecare situatie are particularitatile ei. As presupune ca in cazul celor din articolul citat de tine, care au parcat neregulamentar si au fost condamnati (la 9 luni, deci aproape JUMATATE din pedeapsa primita de catre soferul care… a circulat cu viteza si a pierdut controlul), nu a fost pentru ca au parcat la 21 de metri de colt, ci probabil au parcat cu multa nesimtire direct in intersectie sau asa ceva… Asa cum am recunoscut clar, legea spune clar 25 de metri. Insa eu nu [b]cred[/b] ca s-a dat vreodata o sanctiune pentru… 20 sau 21 de metri, nici macar avertisment.
   Ca sa nu existe dubii, presupun ca stii ca nu sunt genul care… parcheaza blocand linia de tramvai, de exemplu… Mai exact, NICIODATA nu am parcat pe colt, pe trecerea de pietoni, sau in vreun loc in care sa incurc traficul sau sa vad ca obturez vizibilitatea, nu folosesc pseudo-motive de genul „acolo am treaba” sau „acolo am gasit loc”. Nu, categoric NU!
   Dar as fi ipocrit daca as zice ca nu am parcat vreodata la 19 metri de colt. Din doua motive:
   1. Distanta de 5 metri pot sa o estimez cu usurinta. 25 de metri deja sunt mai greu de estimat pentru majoritatea persoanelor. De aceea in alte tari se instaleaza indicatoare si/sau se marcheaza locurile clar, si nu doar in zonele aglomerate din orasele mari, ci si pe stradute izolate din mediul rural: de exemplu, in Italia se foloseste vopsea alba pt locurile gratuite, albastra pentru cele cu plata, si galbena pentru locurile in care nu ai voie sa parchezi (eventual cu exceptia persoanelor cu disabilitati sau a riveranilor).
   2. In Romania, in multe cazuri sunt locuri AMENAJATE de catre autoritati la o distanta care e in mod sigur mai mica de 25 de metri.

   Iar ca sa las off-topic-ul deoparte, ceea ce m-a deranjat a fost [i]usurinta cu care ai spus[/i] (ca sa te parafrazez) ca iti pare rau ca idiotul cu BMW nu a creat si mai multa distrugere.

   E evident ca locul acela este foarte prost semnalizat, din vina administratorului drumului. Un banal indicator cu Oprirea interzisa ar inlatura orice dubiu sau discutie de genul acesteia. Cat despre iesirea de la Brico de care zici, aceasta nici macar nu prea poate fi folosita legal… are indicatorul de obligatoriu la dreapta intors spre celalalt drum, iar linia continua (usor stearsa, ce-i drept) te obliga sa te incadrezi pe banda 1, care… se termina BRUSC intr-o balta dupa 2 metri, fara vreo posibilitate sa mai schimbi banda legal 🙂

  • DriveTM, cred că nu m-a deranjat nimic în trafic mai rău decât parcările ilegale. De ce ? Poate că pentru că știu că dacă ai bună voință se poate și altfel.

  • Genul asta de parcangii isi merita oglinzile luate pe sus…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!