Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Cocalar de Bucuresti

Adăugat de edi
Raportează ca șters! 90

Probabil nu s-ar mai fi simtit atat de important cocalarul daca isi urca plodul pe partea dreapta a masinii si nu ar mai fi incurcat circulatia.

Fiind parcat pe trecerea de pietoni, banuiesc ca nu avea gard pe dreapta, deci ar fi avut acces sa urce pe usile din dreapta.

20 comentarii

 1. Daca adaugam ca era parcat chiar la intrarea in sediul Politiei Locale sector 3 , pe trecerea de pietoni ……. cred ca orice comentariu este de prisos.

 2. Problema îi locul în care a oprit, adică pe trecerea de pietoni. Poate scaunul de copil e pe stânga…

  • Si eu zic la fel, probabil scaunul e pe stanga, deci nu putea sa-l puna din dreapta
   Dar parcarea pe trecere … 🙂

 3. Pacat de masina,ca la varsta lui ..tot nu stie unde ai voie si unde n-ai voie sa parchezi.

 4. doctor faust

  Deci ala din stanga oprit integral pe trecere e ok?
  Iar pe omul asta care- a oprit un pic cat sa puna un copil in scaunul de copil de pe partea stanga (e si vede cand arcuieste copilul pentru a-l pune in scaun), il faci cocala r desi aveai loc satreci pe langa el si lasase si jumatate de trecere libera (se vede cum trece doamna in varsta pe trecere prin fata masinii)

  bravo! l-ai aranjat tu pe „coca de bucuresti”…jenant

  • Pai amandoi sunt nesimtiti, dar asta dupa ce vede ca asteapta colegul sa inchida usa nici macar nu se simte vreun pic… „l-a aranjat” este prea putin fata de ce merita rahatii astia.

  • Vezi ca stii? Exact asta e motto-ul cocalarilor: „am oprit un pic; care e problema ta” ? 😆

  • Nu e ok ca a oprit pe trecerea de pietoni. Problema e ca foarte des intalnesti in trafic un alt conducator care s-a oprit numai o clipa.. si tu nu iti poti cintinua drumul. Este in circulatie o regula.. se invata si la scoala de soferi.. este prezent si in intrebarile de chestionar: Totdeauna te imbarchezi in masin din spre partea de langa trotuar ! Nu va inteleg.. de ce sa fim indulgenti ? Regurile de circulatie sau facut pt. noi toti nu numai pt. unii… !!!!!

 5. robwin_75

  De regula cei care au masina mare nu stiu s-o parcheze altfel ( nu toti ) , oricum un OBOSIT !!!

 6. Cuvantul potrivit este: Nesimtit

 7. Cand o sa ai copil mic Edi o sa intelegi unele lucruri, pana atunci, fa stanga si vezi de drumul tau.

  • Hai ca m-ai facut curios. Ce va intelege?

  • Cand o sa avem un copil vom fi niste parinti cu responsabilitate si vom imbarca copilul pe partea dinspre tortuar. Totodata vom proceda tot asa si la coborirea din masina. Si o vom face pt binele coplilului.. !!!!

  • @Sudsemnatu: Nu. De asta am intrebat ce va intelege, nu ce as intelege. Deci?

  • @Sudsemnatu, din pacate prea multi parinti „resonsabili” incurca in sensul asta circulatia. Gandind logic, de ce ti-ai jos, sau urca, copilul din masina pe partea dinspre carosabil? Ca sa incurci pe ceilalti sau ca sa vina unul care nu le prea are cu incadratul sau pur si simplu, sa nu ii pese, iar apoi sa te frece putin de masina?

 8. Parcarea a’ la Bucuresti nu ar trebui sa te mai mire. In rest, ai filmat degeaba. Aveai oricum si loc sa treci, si pieton pe trecere. Mai bine lasa copilul fara scaun, ca sa poti trece tu mai repede?

 9. + Nesimtit cu N mare. Pentru el, lumea inconjuratoare e doar o proiectie. Opreste unde vrea, coboara unde vrea, isi scoate copilul sau il baga in masina pe ce parte a masinii vrea. Ceilalti nu exista.

  @csa – Ba pe mine continua sa ma mire incalcarea legii si a regulilor de bun simt. Pe tine de ce nu te mira? Pentru ca si tu faci la fel.
  Punem pariu ca intotdauna exista un loc de parcare la mai putin de 100 de metri, fara sa fie pe trecere, fara sa fie in buza intersectiei? Iar copiii trebuie sa fie scosi din si imbarcati in masina intotdeauna pe partea opusa traficului. Daca nu poti, astepti pana nu se mai vede nicio masina in zare.

  @Sudsemnatu – se vede ca n-ai copii. Altfel n-ai vorbi asa. Dar daca totusi ai, ai avut noroc ca mai sunt in viata.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.