Cocalar plus nesimtire egal

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 44

…o specie deloc rara ce considera ca butonul de avarii permite stationarea unde doreste.

Sunet scos ca i-am citit biblia, era desigur un domn imbracat la 4 ace ce-si astepta probabil sa coboare piranda si sa plece in club cu bajetii, ce conteaza ca era loc de parcare FIX in spatele lui, n-avea el timp de parcat.

6 comentarii

  1. esti sigur ca nu vroia sa parcheze in spatiul acela de parcare ? eu unu sper ca asta vroia ..

  2. Q.E.D et Q.E.F.

    Teoretic, voia sa parcheze, s-au aprins chiar si luminile pentru mersul cu spatele.

  3. planul lui n-a fost sa parcheze, astepta pe cineva ca era oprit de cand intrasem pe strada, probabil a parcat dupa ce si-a luat claxoane si injuraturi de la toti, nu stiu pentru ca am facut stanga imediat.
    ideea e ca a preferat s-o tina in drum cand intra acolo din prima, ca meh…

  4. Acuma , daca vroia sa parcheze sau nu.. nu stiu. Eu cand vreau sa fac o parcare laterala , deobicei semnalizez dreapta, merg incet pana gasesc un loc , ma opresc in dreptul masinii din fata locului liber de parcare si apoi ma asigur, insa nu stau cu piciorul pe ambreiaj numai ca sa vada el luminile aprinse ca se duce ambreaju mai repede, in cazul tau , da as fi stat cu piciorul pe ambreaj ca erai doar tu in spate si ai trecut repede, dar cand e aglomerat si nu te lasa nimeni sa parchezi , RIP ambreaj. Poate de asta nu s-au aprins luminile de marsalier imediat.
    totusi , inclin balanta spre variante ta , pentru ca m-am uitat din nou la video si pare ca vrea sa stea in mijlocul drumului :)))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!