Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Cocalar prost cu BMW sare la bataie

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 165
 1. De pe banda de stanga el forteaza sa faca dreapta, bineinteles fara semnalizare, fara sa dea prioritate.
 2. Cand cel din contrasens te ia prin surprindere.
 3. Pieton pe trecere, asteapta in strada sa opreasca cineva si nimeni, nimic.
 4. Cayenne care taie calea unei dube, cat pe ce sa si-o fure.
 5. Aproape poc – blocheaza intersectia, apoi vrea sa plece tare, fix in fata mea.
 6. „Hot” cu BMW se da jos si sare la bataie la un pieton caruia nu i-a dat prioritate pe trecerea de pietoni, la verde, iar el si-a permis sa-i atraga atentia.
 7. 10 secunde mai tarziu, apare alt smecher cu BMW, X3 de data asta. Depaseste coloana si se baga in fata dupa semafor, ca doar el e smecher, nu sta la coada.

Bai, bagati-va mintile in cap, daca ai BMW nu ai nimic in plus fata de ceilalti, iar daca tu crezi asta, e clar ca ai ceva in minus acolo sus, la cap.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/cocalar-prost-sare-bataie/

19 comentarii

 1. Ak101Panda

  Conform legi, pietonul (si martorul) avea tot dreptul sa se apere si sa imobilizeze atacatorul mai ales ca individul a fost primul care l-a atins. Pana nu gusta niste zeama de pumn cocalarul nu invata.
  NU SUNT DE ACORD CU VIOLENTA, dar sunt de parere ca toti ar trebui sa ne Aparam mai des si sa nu mai lasam de la noi asa orice, pentru ca maine dobitocul o face si altuia.

  • doctor faust

   conform legii (!) ala nu i-a facut nimic.
   inca nu exista lege care sa te sanctioneze pentru ca impingi sau imbrancesti pe cineva.

   nu ar trebui sa ne aparam noi mai des ci organele expres create si platite pentru asa ceva ar trebui sa faca asta. si de teama, figurantii astia n-ar trebui sa reactioneze asa in primul rand.

   ar fi bine s-ajunga filmul asta la televiziuni sa-l vada si toata tara si organele si toti pe croitorasul cel viteaz care sare la bataie.

   @autor, daca stai cu filmul asta in portofoliu degeaba e pacat.

  • @doctor faust: si dupa tine, ce as putea face mai mult cu filmul asta? Sa ma duc sa-l dau in judecata pe bizon pe motiv ca a agresat un alt om?! Sau ce? Sper ca macar daca il vad prietenii si se face de ras, data viitoare nu mai face. Dar cel mai probabil are prieteni de teapa lui si probabil acum ei se cred si mai smecheri: „uite ba ce i-am facut „lu'” ala”.

  • Ak101Panda

   @Doctor Faust
   lege: Art. 44 codul penal aln. b in special
   Ai dreptate nu exista lege care sa il sanctioneze pe cel care te imbranceste sau impinge. Exista insa articolul de mai sus care ti-ar permite sa te APERI. In situatia respectiva pietonul ar fi indreptatit sa creada ca viata si integritatea materiala si fizica ii este pusa in pericol.
   In felul asta pietonul are acoperire legala sa se apere iar individul repectiv primeste o tavaleala in lipsa unei legi care sa il pedepseasca

  • CraiovaTube

   Legea e foarte prost facuta si tine cu infractorii.
   Una dintre conditiile legitimei aparari este ca apararea sa fie proporţională cu gravitatea atacului.
   Insa, in practica, esti la mana magistratilor.

   Parerea mea ca pietonul ar fi putut sa-l imbranceasca si el pe sofer, ca sa se respecte proportionalitatea atacului. Daca il lovea, s-ar putea retine cel putin o circumstanta atenuanta – cea a provocarii, raportat la faptul ca prin imbrancire, i-a creat o stare de temere, putand interpreta intentia soferului ca o dorinta de a-i aplica lovituri ulterior imbrancirii.

  • Ak101Panda

   CraiovaTube
   Aln. B „Este de asemenea în legitimă apărare şi acela care din cauza tulburării sau temerii a depăşit limitele unei apărări proporţionale cu gravitatea pericolului şi cu împrejurările în care s-a produs atacul.”

  • CraiovaTube

   @Ak101Panda

   Cred ca ai citat din vechiul cod penal.
   Uite ce reglementeaza noul cod penal(Legea 286/2009):

   Excesul neimputabil

   (1) Nu este imputabilă fapta prevăzută de legea penală săvârşită de persoana aflată în stare de legitimă apărare, care a depăşit, din cauza tulburării sau temerii, limitele unei apărări proporţionale cu gravitatea atacului.

   Deci intai trebuie sa faci dovada ca te-ai aflat in legitima aparare, apoi sa fie indeplinite conditiile de mai sus(cu privire la depasirea limitelor apararii).

   In plus, in practica nu o sa gasesti jurisprudenta relevanta pe situatia de fapt din videoclip.
   De ce?
   Pentru ca e foarte greu sa faci dovada unei stari de tulburare sau temere(agresorul nu era inarmat, nu era vreo matahala de 2 metri cu ceafa lata, era singur…)

  • doctor faust

   @autor – macar daca i-ai fi oferit-o pietonului.

   @Ak101Panda cred sincer ca te depaseste subiectul din punct de vedere juridic. n-are sens sa pierdem timpul.

  • Dupa atatea discutii care evidentiaza lacunele legii, concluzia e simpla. In astfel de situatii, cea mai buna reactie este sa dai cu barbia in pumnul agresorului si sa speri ca isi rupe incheietura, ca apoi sa te dea in judecata 🙂

  • Ak101Panda

   CraiovaTube
   Ai mare dreptate. Este foarte greu sa dovedesti fapta de legitima aparare, iar modificarile la lege sunt facute sa impiedice abuzul de partea cu temerea. Din fericire in ziua de astazi sunt camere de luat vederi cam peste tot (Trafictube este un exemplu elocvent). Iar in situatia de fata se poate dovedi autoapararea circumstantial (parerea mea).
   Stiu ca legea este intortocheata si facuta cu dosul dar cu riscul sa pic drept naiv eu am incredere ca drepturile fundamentale se respecta in tara asta si am incredere in sistemul nostru judiciar.

   @doctor faust
   Ai dreptate. Nu am studiat dreptul si nici nu pretind ca le stiu pe toate. Din pur interes am inceput sa citesc legea pentru a afla care imi sunt responsabilitatiile si drepturile. Dar cel mai important este ca nu judec oamenii dupa „parerile” sau dupa felul lor de a vedea lucrurile.
   Sunt sigur ca si Adrian Iovan a fost perceput drept un „depasit” dar din fericire el a creat un precedent important pentru noi toti.

  • Exact…in ziua de azi judecatorul trebuie sa considere forta proportionata ca sa dea dreptate celui care este agresat primu. In cazul de fata daca cel agresat este impins iar el reactioneaza luandu-l la pumni,rupandu-i nasul,mana ,piciorul celui care a impins…judecatorul 99% nu-l va considera vinovat pe cel care doar a impins.

  • doctor faust

   Draga Ak101Panda,

   Nicio rea intentie din partea mea, te asigur. Tot ceea ce am vrut sa spun si as dori, pe aceasta cale, sa reiterez, este nu e suficient „sa citesti legea”.
   Institutia legitimei aparari e o chestiune complexa in toate sistemele de drept intrucat poate da nastere foarte usor la abuzuri si multe dintre elementele sale, in acest gen de spete, sunt volatile si greu de dovedit.
   In afara de un articol din cod mai sunt cateva sute sau mii de pagini scrise in doctrina, din scoli de drept diferite, decizii din drept european si/sau comunitar si viziuni antagonice ale jurisconsultilor.
   Un principiu al echilibrului este o forta generatoare si de cazuri in care legitima aparare se prezuma. Per a contrario sunt cazuri unde nu te poti prevala de ceva ce puteai provoca foarte bine si singur pentru a invoca necesitatea unei aparari.

   Mic ghid pentru cine se plictiseste, avertizandu-va ca e foarte mult de cititi:

   1) Legea penala e de stricta interpretare, cu alte cuvinte ce spune norma trebuie indeplinit ca atare (in acest caz un atac direct, material, injust etc)
   2) Legitima aparare si provocarea pot coexista, depinzand de proportii.
   3) Scopul „Dreptatii” nu este sa aduca orice caua in penal (de-asta avem, de exemplu, si drept contraventional). Ci sa elimine cat mai mult din penal pastrand sub imperiul acestor norme acele fapte care reprezinta un pericol social concret i care trebuie sanctionate conform principiilor legii penale (pe-astea le gasiti la inceput in orice manual de drept penal – partea generala, apropo, tot aici veti gasi si despre legitima aparare).

   In acest caz, cat timp nu a lovit, avem un badaran care a injurat si imbrancit un pieton pentru care exista absolut toate mijloacele si normele prevazute pentru a fi sanctionat, potrivit normelor de ordine publica, si normelor rutiere. 61/91 si 195/2002.

 2. Asta este traficul din Bucuresti.Iar de conducatorii de BMW ce sa mai zic…jalnic!!!

  • doctor faust

   asa e. ca n-or fi zilnic aici clipuri din moldova, banat, ardeal, dobrogea, etc cu acelasi gen de comportament.

 3. montela1980

  ai uitat la 2:13 trece si un peugeot mic si alb :>
  ala cu seria 3 e ghiolban cu diploma…

  • Si cel cu Peugeot mic si alb ce a facut mai exact de merita mentionat? In afara de faptul ca nu s-a oprit, intr-adevar, sa dea prioritate celor care veneau – el a profitat de faptul ca oricum era blocata strada deja si s-a infipt si el acolo inainte ca cei din stanga sa ajunga in intersectie. Nu ca ar fi asta o scuza, dar in aglomeratia din Bucuresti e intalnita atat de des treaba asta, incat mi-as dori asta sa fie cea mai mare problema a traficului nostru…

 4. 1-pare a fi un bastan bugetar,cu „proptele” zdravene in cercurile inalte.
  2-s-a smardoit la un tinerel,luandu-l tare de la inceput,ca sa-l domine.Daca era unul patratos care a participat la K1,isi vedea de drum.
  3-una fulger in barba ca reactie(reflex neconditionat sau autoaparare),dupa care isi vedea de drum iar smardoiul ramanea cu amintirea „scurt circuitului” in intersectie cu spectatori.Si lecuit pe viitor.

 5. Numarul de inmatriculare al masinii spune tot 🙂
  Plin de jeguri

 6. „Cocalar prost” nu e pleonasm? Chiar trebuie sa ajunga video-ul asta undeva, gasit dupa moaca si numar de inmatriculare si aplicata o „impingere” cu valoare numerica pe hartie, cel putin.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.