It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cocalar

Adăugat de Pustu
Raportează ca șters! 23

Va rog sa scuzati limbajul . Probabil din cauza durerii de cap …

6 comentarii

 1. Cel care a depasit pe linie continua a fost marlan, ok.
  Dar doamna putea merge putin mai pe dreapta (nu stiu strada, imi pare ca la un moment dat se lateste si ar fi putut intra 2 masini), mai ales ca nu cred avea mai mult de 30-35 km/h.
  Nu ma intelege gresit, nu are nicio scuza ala ca a depasit pe linie continua. Dar parca si sa dormi in cauciucuri, mai ales cand e o singura banda pe sens + linie ocntinua… Poate era de la durerea de cap..

  LE: Cu ce alte masini mai avea treaba? „Ala vine de acolo, celalalt vine de dincolo…”

 2. ce bine ai iesit din giratoriu …

 3. da fata, da ce ar fi daca ai merge si tu fata cu un pic mai mult de 20km/h pe drum drept si ti ai pastra banda cand iesi din giratoriu inainte sa vezi paiul din ochiul altora ?

 4. @Mihaela- ai dreptate, pe acea porțiune drumul se lățește, sunt 2 benzi pentru a permite încadrarea in rondul care urmează atât pentru dreapta, cat si pentru inainte/stânga.
  @Suspectu et all- acolo e rond, nu giratoriu. A nu se intelege ca sunt de acord cu incadrarea magistrala pe b2, apoi cu iesirea din rond pe b1. Plus viteza melcului turbat.

 5. Mie mi-a placut pustiul sau cine a fost ca i-a pus la punct pe adulti.Halal adulti.Se mai si scuza unul pe altul.Pe urma se intreaba de unde or fi invatat draga ca la mine in casa nu se vorbeste asa.

 6. #andrei27 Big LIKE !!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!