It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cocalari si melteni cu BMW

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 64

1. Semnalizeaza si trage de volan in acelasi timp.

2. Nici urma sa se asigure, iese direct, cu durere-n cot.

3. Taran cu Audi depaseste coloana pe contrasens si se baga cu tupeu in fata.

4. Meltean cu BMW depaseste pe trecere de pietoni, linie continua, apoi isi continua drumul pe contrasens desi este linie continua si coloana pe sensul de mers.

5. Inca un cretin cu un jaf de BMW, uitandu-se in telefon, ia curba mai mult pe contrasens peste mine.

6. Un smecher cu Mini o taie printre benzi in giratoriu. Mai rar asa manevra, m-a fentat si pe mine si pe cel din dreapta mea de pe B1.

7. Alt meltean cu BMW, merge usor pe banda de inainte si se baga in fata la semafor pentru stanga.

8. Un inconstient cu copilul pe….scuter?!…Nu stie reguli de circulatie, nu da prioritate, cat pe ce sa fie luat pe sus cand nu cedeaza trecerea.

9. Din seria meltenilor, se extinde si la cei cu Duster se pare.

10. Altul care nu se asigura, aceeasi intersectie, iese in orb.

11. Pe final, alt meltean cu un jaf de BMW „recent adus”, „condus de o batranica in Germania pana la piata”, depaseste pe contrasens, cat pe ce s-o puna de un accident, reintra fortat in coloana, apoi face scheme pe dreapta in intersectie.

4 comentarii

 1. 3 + 9: Nu e vina lor, sunt mulţi cei care aprobă ori chiar aplaudă un asemenea comportament (altă explicaţie logică nu găsesc) şi ţin să dovedească asta lăsându-i să le intre în faţă.

 2. Pentru fazele de la 0:39 si 4:09(2 si 10), nu pot decat sa „te felicit”! parcare in spic si pe stanga si pe dreapta, iat tu…Gigi Glont, cu durere in cot. Ti-al luat strada?!? La viteza cu care mergi in zona respectiva, singurul mod in care se poate asigura in totalitate unul care vine din dreapta, este sa puna pe cineva cu o caramida in mana, pe strada pe care alergi tu, ca si cum esti singur pe fata planetei.
  Banuiesc ca, chestia cu „Conduceti prudent si Viata are prioritate”, iti sunt la fel de cunoscute precum dialectul folosit de locuitorii Atlantidei.

  • Exact la fazele astea voiam sa comentez si eu (care se petrec in acelasi loc). Daca la celelalte sunt de acord cu autorul, partial chiar si la acestea doua, viteza cu care circula pe straduta aia e total neadaptata. Un caine, o pisica sau chiar un copil care ar iesi brusc dintre masini, n-ar avea nicio sansa. E drept ca si aia ies cu durere la banana si cu asigurare gen „doar n-o sa intre in mine”, dar si autorul vine cu o viteza prea mare CUNOSCAND problema din acea intersectie (asta e mai grav pentru ca deja pare o vanatoare de material TT).
   Pentru video, +.

  • Da, aveti dreptate la capitolul viteza – prea mare pentru zona aia, desi nu peste limita legala.
   Pe de alta parte, am venit de N ori de pe acea straduta si m-am asigurat CU SUCCES fara sa ies in fata celor ce veneau de pe strada cu prioritate. La fel, am trecut de N ori pe strada de pe care veneam si in aceasta filmare si altii au stiut si au putut sa acorde prioritate, pentru ca desi pare, acolo poti iesi cu botul suficient cat sa ai vizibilitate si sa ramana spatiu de trecut in cazul in care vine cineva!
   Deci oricum ar fi, durerea-n dos a celor care au iesit in fata in acest clip e certa, nu e doar ca „n-au cum sa se asigure si vin eu prea tare”..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!