It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Coclenderi si chifle la kg (II) – 12 Februarie 2015, Ploiesti

Adăugat de HB
Raportează ca șters! 26

CORECTURA:
La parcarea supraterana , zgarcitii erau parcati mai multi pe stanga si mai putini pe dreapta … 🙂
Pe dreapta, dupa masina SGU (blocari roti) care iesea fara semnalizare, este statie de TAXI. Singurii parcati anapoda acolo pe dreapta sunt cei de la intrarea in parcarea supraterana (pe trotuar) si cei ce sunt parcati imediat dupa virajul la stanga.

14 comentarii

 1. La 1:04 ce ai avut de nu ai oprit?

  • @DTC
   Daca te referi la culoarea galbena a semaforului , eram atent la dobitocul cu Skoda … care s-a bagat prin dreapta si era sa ma pocneasca.
   Teoretic, daca mocofanul cu Skoda nu se baga , aveam timp sa trec pe verde . Il vazusem mai din timp, in retrovizoare, ca e „grabit” . Am observat ca tot incearca sa iasa din coloana (din spatele meu) si sa se bage aiurea prin dreapta . De aceea eram cu ochii mai mult in oglinzile retrovizoare ….

 2. Nu lasa ca niste idioti sa iti distraga atentia. Daca te oprea nenea politaiu nu il interesa ca tu earai atent la altii. 🙂 Mai ales ca aveai si dovada video ca puteai opri in conditii de maxima siguranta.

 3. PS** Oricum ti-am dat plus de la inceput. 🙂 Ziceam doar…

  • Multumesc frumos ! In special pentru comentarii. Aici , am intalnit persoane de la care am avut de invatat si ale caror recomandari chiar au fost cu folos (mi-au aprins cate un beculet) 🙂 . Asta conteaza cel mai mult.

   „Like-urile” (plusuri si minusuri) conteaza mai putin …

 4. Pe cand m-am alaturat eu comunitatii TT, chiar tineam mult la likeuri. Si asa imi era de ciuda ca ala are mai multe ca mine .. si tot asa. Cu timpul am renuntat la aceasta idee tampita. 🙂 Nu postam pentru likeuri.

 5. @HB 0:27 De ce sa se mai incadreze pe banda corecta? Sa mai stea la coada? 🙁
  1:54 30 de zile pe bara pentru „grabit” 🙂 3:11 N-a fost doar ocolire, ci o depasire pe dreapta (regulamentara). Esti de acord ca trebuie semnalizata? 🙂
  +

  • @GeluCJ,

   Sunt de acord cu tot ceea ce ai spus tu.
   Multumesc frumos pentru rabdarea de a viziona clipul si pentru comentariu ! 🙂

 6. @HB Cu placere. A fost interesant si titlul 🙂 , iar pe viitor daca vei completa tag-ul „chifle la kg” pentru articole asemanatoare, ele vor fi adaugate seriei de aici:
  http://www.trafictube.ro/tag/chifle-la-kg/

 7. psychobyte

  + pt. tupac. 🙂
  De curiozitate, mak, sau te confund?

  • Cred ca ma confunzi. 🙂
   Multumesc frumos pentru comentariu si apreciere !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!