Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Colectie de idioti #17

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 34

nimic nou, cetățeni necivilizați in trafic.

6 comentarii

  1. La 7 poate nu mergeau semnalizatoarele pe spate… sau orice bec pe spate. Si cand franeaza se aprinde doar stopul central. Nu inteleg pe astia de umbla fara becuri. E cea mai usoara chestie sa te uiti daca ai toate luminile. Poti sa o faci zilnic, tine 2 minute… dar macar saptamanal ar fi o chestie.

  2. la 9 vrei să spui. și mergeau, la un moment dat a dat semnal.

  3. Stai si te gandesti „bre eu sunt un om cilivizat la volan respect legea sunt cetatean model” si abia cand dai de un sofer mai timid sau pur si simplu nesimtit pt ca asa e felul lui si abia atunci cand vezi ce animal iese din tine stai si te gandesti poate nu sunt eu cetateanul top model cum ma considerez.

    Las-o mai moale esti genu care se grabeste sa stea la rosu care nu are rabdare pentru un incepator timid si grijuliu doar din cauza ca nu-ti incape egoul in masina.In afara de faza cu sensul giratoriu ,unde iti dau dreptate, pe mine nici macar nu m-ar deranjat restul.Dar esti liber sa crezi ce vrei sa faci ce vrei pacat doar de nouroni omoriti degeaba pacat de masina pacat etc.Tu chiar nu te vezi in clipuri?Sau te vezi si consideri ca este corect ce faci?Si ne miram de ce ne pica nervii.

  4. 0:47 Poate ar fi bune acolo niste separatoare de sensuri din beton. Linia continua devine din ce in ce mai optionala pentru unii. 0:59 Simpatic tipul. Avea cu siguranta „vizibilitate maxima” si „nu incurca pe nimeni”. 1:07-1:14 Ca efect special era interesant, insa pe drum nu 🙁
    +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.