Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Colecție de idioți #18

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 30

Sunt răcit, de aia am vocea aia de fetiță speriată 🙁

8 comentarii

 1. Bag seama iti iei minusuri numai ca esti @zoso.Nu am votat.

 2. 6 i-ai lut fata golfului roșu , ai făcut același lucru ca și bmw-ul , la 10 nu înțeleg cu ce te-a deranjat taxi-ul, la 11 nu ai oprit la stop , la 12 nu înțeleg, dacă vrea să parcheze pe stînga !

 3. ungadrian

  zici „cv” si tragi apa

 4. cristy sb

  Cum alegi fazele, de te dezavantajeaza net 🙂 De la mine ai un + de incurajare 🙂

 5. Semnalizarea asta e o adevarata problema pentru acei soferi care nu inteleg un lucru atat de simplu din circulatie: trebuie sa-ti faci cunoscute celorlalti de pe drum intentiile, ca sa poata actiona in consecinta.
  In mod normal, ar trebui sa devina un automatism care dupa putin timp la volan se instaleaza rapid. Insa atunci cand urmeaza sa faca cate-o prostie, de exemplu meseriasul nr. 5, isi aduc aminte sa o foloseasca.

  • Cred ca multi sunt limitati si nu pot face mai multe lucruri odata. Daca semnalizeaza nu mai pot schimba viteza, daca accelereaza nu se mai asigura, daca se baga aiurea nu mai pot reveni pe banda initiala… etc.
   Mai multe teste psihologice si de indemanare ar fi bune…

  • @Danton In cazul asta, ar putea face mai multe lucruri simple, dar pe rand. Pana la urma, nu e obligatoriu ca toata lumea sa aiba permis de conducere 😆

 6. Daniel Savescu

  La 7: era o cafea o data cu numele ala. „O punga de cafea va rog, Vito”

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.