Coloanele formate dupa accident – Baneasa/DN1

Adăugat de wargasm
Raportează ca șters! 28

Cam asa arata traficul in nordul Bucurestiului, dupa un accident grav petrecut in Baneasa, pe DN1

Din ce stiu, a fost afectat traficul pe mai multe artere, tocmai din cauza acestui accident, iar „animalele din trafic” si-au facut repede prezenta, incercand sa fenteze soferii corecti, folosind inclusiv, parcul herastrau sau benzinaria petrom din Baneasa, ca sa mai treaca de o parte din coloana

http://www.realitatea.net/accident-grav-pe-dn1-circulatia-este-ingreunata_1059102.html

PS: Poza nu esti realizata de mine

Ce mai caută lumea:
 • accident baneasa 24 11

5 comentarii

 1. Traficul a fost paralizat inclusiv pana la ora 18 si dupa… pe sensul de mers spre Baneasa dinspre Stefan cel Mare, se statea la propriu minute in sir! Nu exista nici o ruta ocolitoare, totul blocat, mai ales tramvaiele din cauza unor dobitoci!

 2. Zici ca venea apocalipsa si toti fugeau 🙂
  RE: Ala fiind unul dintre cele mai importante noduri rutiere din Bucuresti, paralizeaza automat orasul. Trebuia sa ajung pe la Morarilor, dar acasa, am lasat masina si am continuat cu metroul

 3. Cel mai probabil a pierdut controlul masinii, s-a rasucit si a sarit peste bordura aia infecta ce separa sensurile.
  Oare cati oameni mai trebuie sa moara pana se ia vre-o masura in sensul sa puna niste parapeti macar in curbe cum cobori de pe poduri ?

 4. Din ce am auzit la stiri , dacia brec a fost lovita din spate si automat asta l-a aruncat pe contrasens . Soferul nevinovat din dacie a murit pe loc .

  Sau poate cine stie , statea aiurea pe banda 2 etc etc scenarii scenarii

 5. Am prins si eu aglomeratia. Trebuia sa ajung undeva langa Balotesti. Am incercat si soseaua Pipera, dar si acolo era aglomeratie pana la iesire din Pipera.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!