13 comentarii

 1. Comentez eu: poliția e degeaba! #politia#incompetenta

 2. E in Bucuresti. Aici semnele de circulatie sunt cu scop informativ nu obligatoriu

 3. Foarte mulți au trecut de la tarla și drumuri agricole la circulația pe șosele si străzi cu mai mult de doua benzi. Posibil sa nu-i ajute nici IQ-ul.

 4. Politia, in general, e depasita de situatie. Parte din sefi sunt incompetenti si numiti politic, de prin ’47. E o boala generala in tot sistemul, nu doar in politie. Trebuie timp sa se vindece ranile. Abia apoi vom vedea schimbari notabile in bine. Eu inca sper doar, ca asta se va intampla, in timpul vietii noastre.

 5. Ok frate, nici ăia nu sunt ușă de biserică, dar și tu ai un stil foarte foarte pensionar de a conduce, cu porniri din alea de la semafor molcome, de zici că ești la volanul unei limuzine.
  Și voi sunteți una din problemele traficului din București. Ăștia care conduc la consum și până pornesc de la semafor se face deja roșu. Eu și când eram la școala de șoferi porneam mai repede de la semafor decât marea majoritate a șoferilor de lângă mine.
  Vreți fluidizare? Nu mai mergeți frate ca morții!

  • Ochiul Nevazut

   Fara resentimente ok?
   Constat ca esti adeptul „Nanosecundei” (perioada de timp dintre aparitia culorii verzi a semaforului si auzirea primului claxon). Banuiesc ca esti genul care o calca la blana pana ii sar pistoanele, ca sa dea in frane peste 20m (poate ai sponsori -parinti, firma, etc.- pentru intretinerea masinii… eu n-am). In cosecinta nu te judec…
   Pe ploaie, cand aproape toti, nu mai tin cont de nici o regula (poate doar de cea a spiritului de turma) nici macar de cea a bunului simt, cand majoritatea sunt agitati, stresati, nervosi, in intarziere, pentru a-mi proteja timpul (eventuale incidente, ciondaneli, amiabile,etc.), ABC-darul (sunt dependent de el) si nu in ultimul rand banii (eventuale reparatii prin service-uri), prefer sa fiu mai atent la ceea ce se intampla in jurul meu in porcaria de trafic cu care ne confruntam zilnic. Mai ales pe ploaie

  • Serios? El e problema? Nu ăia care blochează intersecțiile? Nu ăia care depășesc coloana și se bagă în fața tuturor?
   Săptămâna trecută am fost prima mașină la semafor, și am blocat intersecția, pentru că se băgaseră cam 15 cocalari în fața mea, să facă stânga de pe linia de tramvai și de pe banda de înainte.
   Dar ei nu sunt problema, ci cei care pleacă de la semafor ca un om normal, nu cu scârțâit de roți… Bravo!

  • El nu pleacă de la semafor ca un om normal. Pleacă ca un pensionar, turând motorul la maximum 1200 rpm, nu cumva să îi consume benzina, sau să se uzeze motorul. Dacă atâta ați înțeles voi din ce am spus eu, e clar că 1. nu puteți înțelege și analiza dpdv vizual o situație foarte simplă prezentată video și 2. că aveți un IQ și o putere de înțelegere cu mult sub cel al unei maimuțe.

 6. Ai dat-o in bara la faza asta, Filipe!
  + pentru autor

 7. 1:40 asa ceva cu pietonul pe trecere si doua masini trec de nu au treaba… incredibil frate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!