COMBINATE

Adăugat de Kata
Raportează ca șters! 25

1 Taximetrist oprit pe tecerea de pietoni..Politia ia atitudine

2 Bmw..trecere pietoni…nu exista

3 S-a grabit pt 30 sec…

4 Tot respectivul cu BMW…a lipsit de la cursurile de legislatie rutiera..In ritmul asta nu-i dau mai mult de o saptamana si ramane fara permis ( meritat de altfel) !

7 comentarii

 1. „2 Bmw..trecere pietoni…nu exista”

  Pardon? 2 benzi pe sens => cum se acordă prioritatea la trecerea de pietoni?

  • Este doar o bandă pe sens…. Doar în giratoriu sunt 2 benzi…Ai ieșit din sens și ai doar o bandă….. Dar când vezi că cel de pe B2 oprește la trecere…tu treci ca zmeul nu? Ce obligații are conducătorul auto la trecerea de pietoni… Cu siguranță nu sa accelereze!

  • Art. 100. (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a următoarelor fapte:
   b) neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului, tractorului agricol sau forestier sau tramvaiului;

  • „Este doar o bandă pe sens […] Dar când vezi că cel de pe B2 oprește la trecere…”

   Mda, praf + pulbere. Acolo unde traversează pietonii sunt câte două benzi pe sens, nu contează cum se schimbă configuraţia drumului după trecerea de pietoni.

 2. Cel bu BMW-ul merita batut cu cheia de roti peste degete si ochi. De lasat fara permis cine sa-l lase? Parintii? Din cate ai vazut si tu, politia din Sibiu este aproape inexistenta, iar asta duce la ceea ce vedem zilnicin trafic.

  • Din păcate îți dau dreptate…a început sa se circule cam haotic de ceva vreme… Pe perioada Summit-ului au fost exemplari… acum praf și pulbere.

  • Cand a fost summit-ul, s-a circulat extraordinar de elegant si asta nu din cauza ca au fost mai putine masini prin oras, ci pentru faptul ca nu au existat intersectii blocate, iar zmeii tupeisti au circulat ca nuste iepurasi speriati. Incet si cu ochii beliti in toate partile.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!