Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

8 comentarii

 1. 2:45 bmw ul repede dupa salvare nu cumva sa stea inca 1 minut in coloana sal mance … toti cocalarii cu bemveu

  • Mai pune mâna pe legislație ca s-a mai actualizat si ea timpurilor pe care le trăim. Potrivit ultimelor norme, BMW-urile au fost trecute la „autovehicule cu regim de circulatie prioritara” . Asa ca nu a gresit cu absolut nimic soferul BMW-ului de la min.2.45.

  • Am,un amic care este destul de instarit , mi-a zis ca nu-si cumpara Bmw tocmai pentru ca-n Romania aceste masini sunt „discriminate”.

 2. Astia care arunca gunoaiele din masina ar trebui raportati si pe baza filmarii sa ii cheme intr-o sambata 8 ore la munca in folosul comunitatii, sa stranga gunoaie dupa gunoaiele ca ei.

  • Niet!! Amenda vreo 30000 lei , i-a lecuit !! asta cu munca in folosu comunitatii nu prea merge la ciori de genul pe taximetre , o scalda ca-i cu probleme medicale si nu face nici macar vreun minut !!

  • Ar fi ca la miting.

 3. radumanea1

  Cel cu Loganul de IF, semnaliza de 200 de metri, dar unul nu l-a lasat sa schimbe banda.

 4. Politia a franat la trecerea de pietoni, insa nu a oprit. Dar cretinul urmator face slalom printre ei. Tin sa le readuc aminte ca, atunci cand se dau jos din masina sunt pietoni si ei!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.