No comment #2

Adăugat de TomiBihor
Raportează ca șters! 65
Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/comment-2-2/

10 comentarii

 1. „Fi-mi-ar scarba”. De ce nu pui filmuletele pe „no audio”? Intelegi ce zic?

  • Ma gandesc ca nu te uiti nici la filmuletele care sunt in rusa sau in engleza ca te zgaraie la urechi….sau doar cu limba maghiara ai probleme?

  • Gabriel un roman adevarat ,fi-mi-ar scarba de tine .Intelegi ce zic?

 2. Ala cu duba e normal la cap ?

 3. subtritrare nu pui si tu ?

 4. Nu sunt neaparat un roman adevarat, dar sunt un roman in Romania. Ma gandesc ca la fel sunteti si voi. Vorbiti romaneste ca vad ca la tag`uri stiti sa dati in limba romana.

  • Oamenii trebuie mai nou si in masina sa vorbeasca romana, doar pentru ca pe tine te deranjeaza ca nu intelegi ce se zice intr-un clip care ti se ofera ca un privilegiu, nu ca un drept. Mai pe romaneste: tu esti din ala care cauta subtitrari si la filmele porno?

  • Pe la sfârșitul anilor 80 era interzis să vorbești pe stradă altă limbă decât lb. română, limba statului. Asta, ca toată lumea să înțeleagă ce vorbești tu cu prietenul. Bănuiesc că acea perioadă ar fi fost pe placul lui GabrielsBR.

   Tu dai instrucțiuni la autor, de ce pus cu sunet, că te deranjează, nu de alta, dar butonul mute din playerul video este extraordinar de greu de apăsat…

  • @GabrielsBR Conteaza mai putin ce limba se vorbeste in masina personala si mai mult ce anume se intampla in film 😉

 5. @TomiBihor 0:04 Idiot tipul sa se lanseze in depasire tocmai acolo 🙁 0:21 Cred c-a avut si putin noroc ca nu s-a rasturnat in giratoriu.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!