It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

16 comentarii

 1. Da ma dar are Range Rover .. timpul lui este mai pretios , nu de alta dar tu stii ce „business man” este el ? stii cate miliarde invarte el ? nu ai sa vezi.

 2. O fi avand pile pe la politie sau destui bani pt a da spaga. Pacat. + pt video.

 3. Trimite filmarea la politie prin petitie online. Macar o sa-l cheme pana acolo si o sa-l enerveze asta.

 4. sincer sa fiu, eu as trimite filmarea la politie. s-ar putea sa ai o surpriza placuta! genul acesta de soferi merita sa ramana fara permis pe viata!

  • doctor faust

   Ce te opreste? Trimite le linkul…

  • De unde stii cine a fost soferul? Cat timp nu apare soferul pe filmare nu au pe cine trage la raspundere…

  • yachtmanblue

   Daca faci petitie, cel putin in Iasi lucrurile stau asa:
   – politia rutiera are restrictionat accesul la www. Deci nu poate sa acceseze youtube sa vada filmuletul. Doar daca binevoieste sa o faca de acasa.
   – inspectorul principal mi-a spus ca orice filmare cu camere neomologata este fix frectie la picior de lemn in instanta. Deci marlanetele din filmare poate ataca orice ameda si are mari sanse de castig.
   – te va chema sa dai declaratie scrisa, nu este suficienta petitia online.
   – intentiona sa duca lucrurile mai departe sa identifice soferul, inca n-am primit raspuns.

   Dar, merita sa incerci 😉

   Mare nesimtit ghiolbanul! + pt video

  • „– inspectorul principal mi-a spus ca ORICE filmare cu camere neomologata este fix frectie la picior de lemn in instanta.”

   Și tu l-ai crezut?

   Atâta timp cât sunt înregistrările sunt făcute în mod licit, pot fi folosite ca mijloc de probă pentru aflarea adevărului.

  • @Cristy – s-a schimbat legea, intre timp. Pana la identificarea soferului, in fata legii la raspundere e tras proprietarul masinii.

 5. daca nu faci plangere la politie,nu mai are rost sa postezi aici…

 6. Beeeeeeiiii! Voi nu vedeti ca e gipan?! Cum credeti voi ca se poate impiedica un gipan de un semafor si de unu care n-are alta treaba decat sa traverseze prin fata lui si unde mai pui, ca vrea sa traverseze si pe verde.! +

 7. A dus „arta” la nivelul urmator. Isi poate permite sa achite cash si viata unui om. 🙁

 8. @Drivers SM Idioti ca asta merita lasati pe bara o perioada mai lunga, in primul rand pentru siguranta altora si apoi sa aiba la dispozitie suficient timp sa se gandeasca la ce nu trebuie sa faca.
  +

 9. Daca politia rutiera ar fi intr-adevar la datorie, n-am vedea asa des asa ceva.
  Idiotul (si altii ca el) stiu, vad si simt ca nimeni nu-i amendeaza, si nici macar nu-i atentioneaza, pentru niciun fel ďe abatere. Drept urmare, cretinii capata curaj si incep sa creada ca pot circula cum vor ei, pe unde vor ei. In plus, dau exemplu si altor babuini in formare, care capata si ei curaj si merg pe urmele mentorilor.

  Daca supraveghere si amenda usturatoare nu e, nimic nu e.
  Nu exista natiuni civilizate si necivilizate. Exista doar natiuni cu cetateni amendati la timp cand incalca legea, si natiuni care nu au pe cineva care sa-i amendeze pe cei care incalca legea.

 10. Politia ar putea sanctiona foarte usor cazurile acestea.Au si mijloacele tehnice ( masini „civile” dotate cu sisteme de inregistrare) doar ca nu isi dau interesul.Ii mai apuca din cand in cand atunci cand au o „tematica” dar asta e foarte rar.Totul pleaca de la politia rutiera daca ar actiona ferm si continuu in maxim doua luni sa vezi ce frumos s-ar circula.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!