4 comentarii

 1. Mie semaforul de la 0:15 tot imi da cu virgula.
  Cum poate sa iti dea verde „plin” la masina si in acelasi timp verde „plin” si pietonilor.
  Verde „plin” cand ai dreptul de a trece, si verde „intermitent” cand poti patrunde in intersectie dar sa acorzi prioritate celor care li se cuvine masini/pietoni.
  Aici s-ar fi justificat cel putin un semafor aditionat cu verde „intermitent” pentru a avertiza soferii ca si pietonii au verde.

  • Pai tu cand virezi dreapta nu lasi pietonii sa treaca ?Pentru ce sa mai puna intermitent?
   Daca semaforul e unul singur pentru toate directiile atunci se acorda prioritate pietonilor la viraj dreapta si prioritate de dreapta la viraj stanga.

   Daca ai semafoare cu indicarea directiei de deplasare atunci ai prioritate fata de toti.

  • Spark:
   Chiar si pe vremea cand era in chestionare desenat un singur semafor cu 4 fete, atarnat sus in mijlocul intersectiei, tot trebuia sa dai prioritatea cuvenita.
   Nu am gasit poza de genul ala, dar de exemplu aici: http://p3rpetuum.ro/auto/teste-auto/pic/4330.jpg, facand abstractie de politist, cand se face verde si tu virezi la stanga sau dreapta, nu trebuie sa dai prioritate si pietonilor de pe trecere? 🙂

 2. „Ce bine” ca avem sistem de supraveghere a traficului, cu senzori si cu camere in intersectii, insa PolitiaRutiera refuza sa se uite peste filmari chiar si in caz de accident cu autor necunoscut! 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!