4 comentarii

 1. Din nefericire te anunt cu triste in suflet ca n-ai aratat nimic deosebit. Asa se circula…se ignora semafoare, se ignora regulile de circulatie. Si ne mai miram dece suntem spaima soselelor in europa…Cum vedem noi bulgarii/turcii asa ne vad si in vest.

  • Stiu ca nu este ceva spectaculos, insa din cauza acestui comportament, se produc accidente cu raniti si morti.
   Postez aceste faze deoarece sper ca unii sa invete din ele si sa aleaga sa nu procedeze la fel.
   Acum 10 ani cand am luat permisul, ma uitam la fiecare video de pe trafictube.ro, preferand sa invat din greselile altora decat pe propria piele.

 2. Ai inteles gresit…am spus ca nu-i nimic deosebit pentru ca sunt extrem de frecvente cazurile. SI o spun cu parere de rau ca nu-i deosibt din prisma frecventei. Am fost astazi aprox 25km prin oras cu masina…aproape la fiecare semafor cate 2-3 masini treceau pe rosu. Pietonii…invizbili. Asigurare la schimbarea de mers…era de doua ori sa ma pocneasca (din nefericire din stanga…ca eu pe dreapta vreau sa prind un „destept”)

  • Stai linistit, am inteles mesajul tau, stiu ca o ziceai cu dezamagire fata de multi soferi si ca din pacate, astfel de faze reprezinta normalul pentru ei. Norocul meu ca lucrez de acasa, si fac doar cateva drumuri pe saptamana cu masina.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!