Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Compilație cu timișoreni 74: De pe bicicletă

Adăugat de HsK
Raportează ca șters! 14

5 comentarii

 1. La prima faza nu prea pare sa ai tu prioritate.

  • Salut Adrian, pe ce anume te bazezi cand zici ca nu aveam prioritate? Eu eram pe banda de biciclete, el era pe B1. El a schimbat banda/directia de mers, eu mi-am pastrat-o. Vrei sa zici ca daca eram cu 20m mai in fata, si se urca pe mine, eu eram de vina?

  • Salut, nu, nu vroiam sa implic ca ar fi cineva de vina. Tocmai ca nu imi este clar cine ar fi de vina. Eu nu cautam motive ptr care tu nu ai prioritate ci motive ptr care ai avea prioritate si nu gasesc niciunui. Lipsesc atat semnele cat si marcajele. Daca ar fi sa aleg un responsabil, clar m-as indrepta spre administratorul drumului. Ar merita sa fie facuta o sesizare macar.

   Adica, pe de-o parte el urca pe trotuar fara sa se uite. Pe de alta parte, tu nu pari a fi pe o pista de biciclete, cel putin nu in momentul in care te intersectezi cu el, si zic asta strict din punct de vedere legal.

   Moral si de bun simt ar fi fost ok sa te lase sa treci dar legislatia zice ca pista de biciclete (indif daca este pe carosabil sau trotuar) este doar cea semnalizata si marcata ca atare, altfel in lipsa ei se considera bicicleta ca fiind orice alt autoturism.

  • Intr-adevar, marcajele lasa de dorit si nu este foarte clar unde e pista de biciclete si unde nu. Pista continua inca vreo 10 km, insa in portiunea de fata este intrerupta de trotuar. Totusi cred ca si daca era pista marcata in continuare, cu semne si lumini, cel din video ar fi avut acelasi comportament. Incerc prin diferitele faze ce le suprind sa pun accent pe ce vede un biciclist in trafic, si cum la volan trebuie sa stii tot timpul ce e in jurul tau, sa folosesti oglinzile, mai ales la schimbarea de directie/banda. La cel cu Loganul a fost mai mult informativa faza, nu pot sa zic ca a fost un pericol pentru mine, insa doamna cu Mercedes-ul intr-o buna zi se va urca pe pietoni/biciclisti.

 2. @ adrian b., urca pe trotuar? Eu zic ca urca pe trecerea de pietoni toata ziua

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.