4 comentarii

 1. La ala cu BMW de la Take Ionescu e bine ca l-ai prins intre benzi acolo si ai eusit sa il eviti, pare genul care dupa Isho inainte de intersectia de la Politie ignora serpuirea usoara a benzilor si merge cu tupeu drept.

  • Asa este, oriunde in oras unde unde benzile au o mica curbura si nu merg drept, sunt cu ochii in 4 si evit sa merg paralel cu alta masina. Tocmai cand editam video-ul asta am vazut accidentul tau, care s-a produs similar, schimbare de banda fara semnal si asigurare. Ma bucur ca ai reusit sa o repari si felicitari pentru calmul de care ai dat dovada!

  • Da, aia cam asa-i… doar ca eu ma astept sa taie curbura pe interiorul ei, la mine a venit spre exterior 😆

   Cat despre calm, nu stiu daca ai avut chef/timp/rabdare sa vezi comentariile (majoritatea lor): sunt agresiv, l-am lovit intentionat si meritam batut/amendat/lasat fara permis 😆

  • Am citit cateva, insa sunt obisnuit cu tipul ala de mentalitate, acelasi hate l-am primit si eu la filmarea cu accidentul pe bicicleta in Septembrie 2021.
   Pentru unii trebuie ignore, oricat le-ai explica (cu legi si exemple) ei o tin tot pe alor. Noi sa fim sanatosi!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.