Comportamente

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 24

Avem o depasire riscanta si la modul inutil. Avem o graba care se termina cand ii vorba de Politie si avem si o idee despre „educatia” de autostrada a multor.

ATENTIE: Contine injuraturi.

9 comentarii

 1. Copilotul avea oglinzi retrovizoare si kilometraj? 😛 😀

 2. @RebounD11 0:11-0:15 Omul era lansat, avea „vizibilitate maxima”, „nu incurca” si nu deranja pe nimeni, linia aceea continua nu e un zid ca sa nu fie incalcata etc. dar se pare c-a tras lozul necastigator la 0:16.
  2:06 Cum? Se intra cu talent, fiecare cum poate si cum il tine masina: direct peste linia continua, direct in B2-Bn, prin depasire, fara semnalizare s.a. 🙁
  +

  • Primul nu era lansat, era doar nerabdator, se mergea in coloana destul de incet, dar pana atunci nu a facut prostii. Oricum dupa asta s-a calmat. L-am depasit odata cu camionul la urmatoarea zona in care se putea si nu l-am mai vazut dupa.

   Pe autostrada am vazut chestia asta de cand s-o deschis… asa de tare s-a format reflexul ca presimt niste accidente cand se da drumul mai departe. Oricum vad multe evitari in ultimul moment la intrarea de la Remetea.

  • @RebounD11 Poate putin ADHD? 🙂

  • Nu stiu de astea 🙂

  • @RebounD11 Ma refeream la primul depasitor, mai nerabdator 🙂 si la ultimul care intra pe autostrada peste linia continua.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!