c

Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Comportamente (3)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 43

ATENTIE: E posibil sa fi trecut vreun organ prin sita cenzurii 🙂

Avem 3 comportamente:
– al meu, care nu se apuca de blocat circulatia doar ca niste tembeli parcheaza pe oprire interzisa ca sa nu plateasca parcarea. Mentionez ca de unde veneam eu e sens unic si am dat mai greu cu spatele si inspre stanga ca erau masini in spatele meu, care nu au mers in aceeasi directie cu mine si ca din cauza Audiului de pe coltul intersectiei nu puteau sa treaca de mine pe acolo.
– al unui sofer de Logan care nu are nici o treaba cu benzile
– al unui dubist (?) care are treaba cu telefonul, merge pe tot drumul un pic periculos, ma face sa franez si tot el se ofenseaza de la un claxon si mi-l ‘returneaza’ dupa ce rateaza o incadrare.

P.S.: Scuzati glitchul de la editare cu oglinda care se teleporteaza un pic mai sus 🙂

4 comentarii

  1. yachtmanblue

    Cetateanul „galban” cauta cu orice pret sa intre in vorba cu tine 🙂

  2. @RebounD11 Dupa stilul de condus „nebunatic”, te puteai astepta ca dupa viraj sa incerce sa-ti ia fata (1:18).
    2:05-2:08 In spatele dubistului telefonist Opel-ul a cam facut apel la frana de urgenta, iar VW-ul a luat-o si el la stanga.
    +

  3. La faza cu benzile aproape nimeni nu tine cont in acel loc de marcaje (dar trebuie sa recunoastem ca sagetile care indica sfarsitul benzii sunt destul de sterse. Parerea mea e ca acolo ar trebui refacute marcajele, sa se mentina cele doua benzi si si sa bage un cedeaza pentru cei vin pe drumul din stanga.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.