It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Conducatori de toate tipurile, treziti-va!

Adăugat de mccdrive
Raportează ca șters! 39

Mai multe faze in decurs de doar 5 minute.

Nu ma intereseaza afirmatii de genul „puteai sa-l lasi”. Si voi puteti face multe lucruri pe care nu aveti absolut nici o obligatie sa le faceti, dar totusi nu le faceti.

M-am cam saturat de cei care se asteapta sa fie lasati si serviti instantaneu. Nu stiu, oare si acasa asa de bine o duc, toate dorintele le sunt satisfacute pe loc, de au asemenea pretentii? Ce oameni norocosi!

4 comentarii

 1. Corect. Toata lumea incepe sa caute nod in papura si sa gaseasca scuze alora sau greseli tie.

  Dar ei care n-au nici obligatia dar nici dreptul (mai ales asta) sa faca asa ceva, tot nu-ti acorda prioritate si sunt in lumea lor. E altceva cand te simti marinimos si vezi ca poti face o fapta buna (ca la 1:11), si alta e sa TREBUIASCA sa o faci intotdeauna pentru toti nesimtitii, si sa fii mustrat cand nu o faci mereu.

  + pentru clip.

 2. Ma intreb ca s-ar fi intamplat daca se intalneau, cu totul si cu totul intamplator (sau nu) biciclista miserupista care merge inainte de pe obligatoriu stanga cu BMW-istul miserupist care vireaza la stanga de pe obligatoriu inainte, la 0:48 🙁

  Pe str. Dacia povestea e veche. Unii dintre baietii veseli de pe B3 confunda stanga cu inainte si se inghesuie cum pot … inainte. Mai rau este ca nu-si dau seama ca B2 este pentru inainte sau la stanga si ca pot lovi usor pe cineva care vireaza la stanga de-acolo, cand ei merg inainte.
  +

 3. Au corectat intersectia aia. 🙂
  Ultima data cand am trecut pe acolo era asa:

  https://www.youtube.com/watch?v=aZopewdj2ZQ

 4. @georgyc Merci pentru solidaritate.

  @GeluCJ Ai dreptate, multe lucruri grave s-ar putea intampla, dar noroc ca se intampla foarte rar.

  @ics Da, e din cauza lucrarilor la podul Horea: http://www.stiridecluj.ro/social/lucrarile-la-podul-horea-sugruma-traficul-in-centrul-clujului-in-cat-timp-va-fi-gata-constructia-foto
  O sa vedem dupa cate ploi se spala vopseaua galbena. 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!