It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Constanta sofeaza (6)

Adăugat de Constantin
Raportează ca șters! 55

Mici mizerii de prin trafic. Oct.2015

14 comentarii

 1. 0:39 : Daca il lovea trenul nu aveam nicio reactie. Cand o cauti, o mai si gasesti. De data asta a scapat.. cauta in continuare.

 2. Daca il lovea trenul eu trebuia sa platesc. Si personal am contribuit mult la sistemul de urgenta, as vrea banii mei sa se duca spre victime nevinovate, nu spre sinucigasi sau criminali.

  +

 3. Eh, chiar regret ca nu l-a luat trenul pe tampoane si sa-l dezlipeasca dupa vreo doi kilometri, cand oprea…
  Va dati seama ca daca tembelului cu golful nu-i pasa de propria-i persoana, cu atat mai putin ii va pasa in trafic de pietoni sau ceilalti participanti la trafic.

 4. 0:40 a simtit in urina ca inca nu vine trenul!
  +

 5. Lupu Radu

  + Sper ca la ultima faza nu ai oprit in fata trecerii de pietoni?!

 6. Ti-am dat minus pentru a doua faza. Mi se pare ca ai accelerat intentionat cand ai vazut ca cel din dreapta vrea sa se bage in fata ta, avea timp putea sa il lasi, te-ai dus pe contrasens ca sa te dai cu scula mare 😉

  • Alexandru_Paul

   ce comentariu … ce logica …

  • esti dus rau …

  • serios ? normal ca a accelerat, doar nu vroiai sa stea pe loc! a accelerat inainte sa dea semnal ala de stanga, dupa care a tras de volan! Se da semnal si te asiguri,nu te bagi cu japca! Probabil asa faci si tu 😉 pacat ca nu se pot da + – si pt comentarii !

  • OBSERVATOR

   @batranul
   Vorbesti in calitate de pieton? Probabil ca nu esti in posesia unui permis auto, deoarece din comentariul tau, asta deduc. In plus nu ai postat nimic personal.
   In aceste conditii,te asigur ca esti pe langa subiect 🙂

  • Batranule cred ca nu ai prea multa minte, dar macar ai carnet? Daca tu semnalizezi ca intentionezi sa schimbi banda sau directia de deplasare nu inseamna ca ai prioritate. Manevra o executi atunci cand poti, dar FARA sa pui pe altcineva in poricol sau sa il determini sa execute vreo manevra (sa te fereasca pe tine).

 7. OBSERVATOR

  @ Constantin
  Daca nepoti spune, din ce masina filmezi?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!