It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O constatare (Pol. Loc. Cluj-Napoca)

Adăugat de magnnum_carcam
21

Unui agent al politiei locale din Cluj-Napoca nu i-a convenit faptul ca am indraznit sa ii comunic ca incrurca circulatia. Vazand reactia lui am decis ca nu are rost sa continui discutia. Nu am luat apararea celui parcat.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/constatare-cluj-napoca/
 • ridicatul masiniilor in cluj napoca

10 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  N-ai ce face. Inseamna ca si tu iti lasi masina aiurea si- ti e frica sa nu ti-o salte. Minus, dar nu mai e butonul.

 2. Ar trebui să le ridice cu elicopteru da ce să-i faci, niște oameni răi care vor să ne aglomereze orașu cu platformele lor blestemate. Boc îi de vină!

  :-))

 3. Eu daca apelez 12 nu se intampla nimic. Ma gandesc la cine ajunge apelul cand agentul apeleaza 12. Cred ca mai bine continua cu 34 si facea un pas de salsa. Da. Asta e politia romana. + pt video.

 4. +1 pt politist , in 99% din cazuri , cand se ridica o masina parcata ilegal se ingreuneaza circulatia

 5. Legea cu ridicarea masinilor eu o consider o lege cu dedicatie pentru cineva(pentru patronii de firma de ridicat masini, pentru unii pusi sus pe pile).Nu mai bine si-ar face treaba politia, sa dea amenzi in fiecare zi la orice masina parcata neregulamentar? Daca ar proceda asa in orice oras din Romania cu siguranta unii nu ar mai parca aiurea. Dar in Romania se urmareste interesul unor persoane nu interesul cetateanului.

 6. @magnnum_carcam Cred ca stia si politistul asta, insa cumva trebuie sa-si faca treaba. Cel putin, poate data viitoare proprietarul va fi mult mai atent unde/cum isi lasa masina daca nu mai doreste un transport contracost.
  +

 7. Legea aia cu ridicarea masinilor care incurca circulatia mi se pare buna, problema e daca se abuzeaza sau nu de ea… In cazul asta nu par sa incurce, o amenda probabil era suficient.
  Dar na, trebuie adunati bani la buget.

 8. Accept critica constructiva si probabil m-am luat degeaba de politist dar vreau sa extind comentariul lui EOL spunand ca:
  1. sunt masini parcate pe stradute, pe treceri de pietoni, in intersectie, fara spatiu lasat pe trotuar. Acelea nu sunt ridicate
  2. Aceasta care nu incurca banda de circulatie este ridicata si pentru aceasta se blocheaza o banda 10-15 minute.

 9. Am asistat la o ridicare in Brussels a unei masini cu avariile puse care bloca circulatia. (era cumva oprita la un colt de intersectie)
  Politia s-a pus de-a latul sa blocheze circulatia ca masina de ridicare sa isi faca treaba. Adica au blocat 3 benzi. Nu va mai plangeti atata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!