Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Nu conteaza ca blochez tot drumul, eu vreau la derdelus!

Adăugat de melonsliceumbrella
Raportează ca șters! 116

Ignorati data din video.

19 comentarii

 1. Daniel017

  O țara plină de idioți :))

 2. Alexandru_Paul

  e de plans , nu de ras

 3. Cati nesimtiti…schimbarea Romaniei in bine in primul rand trebuie facuta de jos, nu jos.

 4. MotanuBob

  Plina tara asta de nesimtiti.

 5. Identic e si in cavnic, la partia de ski. Asta e tara, vrem schimbare dar sa nu inceapa de la noi. O sa ajunga tara asta sa faca implozie, nu mai avem nicio sansa.

 6. In astfel de situatie e bine sa ai o masina de gunoi, sau, in ton cu anotimul, una de deszapezit.

 7. Ai sunat la politie sa vina sa-i sanctioneze ?? NU. Ia sa dea amenzi la toti aia care s-au oprit fix pe sosea , sa vedeti ce derdelus se face la achitat amenzi.

  • Asa era in vara pe la Lacu Rosu, o banda blocata complet de masini parcate, coada de 2-3 km si asteptat vreo 30-40 de minute, era si un militian pe acolo si nu avea treaba… se plimba plictisit… cica nu sunt parcari si nu are ce sa faca…. pai le dai o amenda / 10 minute, le ridici masinile, sa-si caute loc de parcare daca vor sa se uite la o balta. La fel si aici, 99% daca „vine” un militian din greseala prin zona nu o sa faca nimic.

 8. doctor faust

  cumva necumva tre’ sa fie vina a oricui altcuiva decat a jegurile care blocheaza singura banda de mers. in acest caz a aluia care n-a sunat la politie.

 9. Si aia 5-10 inculti care-si lasa trotinetele in drum la partii / lacu rosu / transfagarasan sunt cei care se plang ca Romania e de cacat si politicienii sunt corupti cu toate ca din cauza lor se formeaza cozi de 5km :)))

 10. Turismul in Romania este jalnic. Nici macar un loc de parcare amenajat la partia aia.

 11. Ce moaste se servea pe acolo 🙂 !?

 12. laduncaag

  Am trecut si eu pe acolo, intarziere de aprox 10 min pt sute de masini de pe ambele sensuri. Scuza cu lipsa parcarii este foarte slaba, nu blochezi drum national, punct. Ce sa mai vorbim despre faptul ca era 2 ianuarie, zi de intors din vacanta, pe drumul de rezerva pt DN 1.
  Ca si reactie, am sunat imediat la politia din valenii de munte. Mai primisera doar 1,2 sesizari pe tema asta. Acestia au trimis un echipaj, l-am intalnit 10-15 min mai tarziu. Sper ca situatia sa se fi rezolvat in urma interventiei Politiei.

 13. Nu cred asa ceva. RefuZ sa cred ca toti aia au facut asa ceva. O lama de deszapezit si o portavoce. Daca in 30 de secunde nu v-ati pus in mers sa eliberati banda, masina voastra ajunge in sant.
  30,29,28…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.