Un om si conu’ lui

Adăugat de Mihaela
Raportează ca șters! 234

Dupa 15 minute de cautat un loc (legal) de parcare, il vad in sfarsit pe nenea ala ca vrea sa iasa. Bucurie mare, pana vad ca paznicul isi pune conu’ pe locul public de parcare si-mi zice ca se intoarce cel care a plecat…intr-o ora! :)))

Nu numai ca nu m-am intors in jumatate de ora, ci intr-o ora si jumatate, dar am mai stat si 15 minute in masina sa trimit niste mailuri deloc urgente, numai ca sa-l enervez :))

Cum a vazut ca pornesc motorul sa plec, si-a si luat conul sa-l puna la locul lui.

Ce mai caută lumea:
 • conu

30 comentarii

 1. bun tare

 2. Andrei Ciocan

  Bravo ! Plus.

 3. Foarte bine ! Asa sa le faci la toti nesimtitii care cred ca si-au „cumparat” loc de parcare public.

 4. Ce-mi plac fazele astea !!!

 5. Pe dreapta unde aveai vreo 4 locuri libere de ce n-ai parcat? Ori pe stanga e domeniu public si pe stanga privat?:))))))

 6. dreapta

 7. Daca parca pe dreapta era muult prea usor pentru ea si a vrut sa demonstreze si a si reusit sa ne arate ca stie sa parcheze avand masina atat in fata cat si in spate.

 8. 0:18 – de cand sediul de partid e facut din chirpici? :))
  De cand e legala practica asta „cu conurile” ? Fugi de´aci nene! Bine ai facut.
  Vara trecuta in Targoviste am patit acelasi lucru, doar ca era zona de bazar si mi-am calcat pe orgoliul de sofer cu drepturi si am lasat conul acolo…. urma sa vina un camion la descarcat, cica.
  Evident +

 9. @Mihaela Ha-ha, niciun con n-a fost ranit in decursul realizarii filmarilor? 😆
  + de la mine

 10. Am dat și eu de unu’ d-ăsta. L-am întrebat: Tu chiar vrei să te caci prin conu’ ăla? Și-a luat conu’ și a plecat. + 🙂

 11. pinguinu nuclear

  am patit ceva asemanator, doar ca omul, in loc de con, si-a trimis prietena. Dupa ce am parcat (a avut nervii slabi, nu a rezistat la mai putin de 10 cm de masina) a inceput sa ne certe, pana cand consoarta i-a zis sec „hai dispari”. A facut botic si a plecat.

 12. Trebuia sa il calci pe degete asa putin ca semn de razbunare 😀 .
  Cum era articolul? Blocarea drumului public se pedepseste penal sau cum?

  • Art. 96 – (1) Participanţii la trafic sunt obligaţi să anunţe administratorul drumului public ori cea mai apropiată unitate de poliţie atunci când au cunoştinţă despre existenţa pe drum a unui obstacol sau a oricărei alte situaţii periculoase pentru fluenţa şi siguranţa circulaţiei.
   (2) Se interzice oricărei persoane să arunce, să lase sau să abandoneze obiecte, materiale sau substanţe ori să creeze obstacole pe drumul public. Persoana care nu a putut evita crearea unui obstacol pe drumul public este obligată să îl înlăture şi, dacă nu este posibil, să îi semnalizeze prezenţa şi să anunţe imediat administratorul drumului public şi cea mai apropiată unitate de poliţie.

   Art. 105. – Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de către persoane juridice:
   5. amplasarea în zona drumului public de dispozitive care pot fi confundate cu indicatoarele ori instalaţiile care servesc la semnalizarea rutieră

   Art. 92. (1) Fapta săvârşită cu intenţie de a sustrage, distruge, degrada ori de a aduce în stare de neîntrebuinţare indicatoarele, semafoarele, amenajările rutiere sau crearea de obstacole pe partea carosabilă se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

 13. bravo gagico :))

 14. Hateri,voi n-aveti con !

 15. Ipso nu au sediu in zona aia, nu se intorcea „baiatu'”. Foarte bine ca nu te-ai lasat, s-au invatat sa-i bage in fata pe amaratii aia sa le tina locurile de parcare.

 16. Pe la Universitate, se practica treaba asta, cu politia de fata. Cand i-am zis politistului, s-a intors cu spatele.

 17. Bravo, Mihaela!
  Haideti sa facem la fel si cu coruptii din politica, care ar dori sa revina si in urmatorul mandat!!!….

 18. Daca discuta, 112, scurt !
  Oferta de rectoscopie gratis ramane valabila. Vaselina (aka Lasonil ) e si el interesat. 🙂

 19. daca era parcarea publica , bine ai facut !

  • Pai daca nu era parcare publica nu aveam niciun drept acolo. Se si vede semnul de „parcare” la inceputul clipului.

 20. Pe dreapta cred ca sunt iesirile din curti. mi se pare firesc sa nu fie blocate. Am insa 2 nelamuriri:
  1. Poti sa angajezi legal un lachet d`asta de umbla cu conul in urma ta?
  2. Care este functia respectivului? Conifer?

  • In dreptul iesirilor din curti si mie mi se pare normal sa nu blochezi. Dar si pe dreapta erau vreo 2 locuri unde puteai parca fara sa blochezi nimic. Ma rog, eu l-am vazut pe cel cu Ipso ca iesea si de bucurie nici nu le-am bagat in seama pe alea de pe dreapta.
   Ala era paznicul de la clinica stomatologica, cel mai probabil si „tinea” locurile pentru cei care veneau acolo probabil.

 21. Sigur Ipso nu are sediul acolo. Ipso este o firma de service si vanzare utilaje agricole, mai exact gama John Deere. Sediul lor sigur se afla intr-un camp undeva pentru ca au nevoie de spatiu de desfasurare a activitatii. Bravo, bine i-ai facut „coniferului”, citez un coleg de mai sus.

 22. Cone manager??

 23. paul18andrei

  E masina de serviciu? :)) Oricum, felicitari! Mai ales ca sunteti femeie 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!