It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Copenhaga la oră de vărf

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 25

Cum arata traficul din Copenhaga la ora de varf

7 comentarii

 1. Foarte tare clipul !

 2. Tari cu apa calda 🙂

 3. n-are legatura cu apa calda 🙂 … are legatura cu asta: „Registreringsafgift: 53.539,00 kr” 🙂 Adica taxa inregistrare ~ 7500 Euro. Asta pentru o masina mica, noua, cu valoarea de 14000 Euro … Rezultat de aici: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2244563
  Nu am idee cat e impozitul, asigurarea si alte gramezi de taxe existente acolo … dar sigur sunt muuuuuult peste ce exista in Romania. Acolo totul, absolut totul e facut sa te descurajeze sa-ti cumperi masina.
  La noi nu se poate impune asa ceva … pentru ca „n-ai valoare” daca mergi cu trenul, busul, bicicleta sau pe picioare! … si daca vrei sa-i iei „valorosului” masina urla ca are drepturi! (de obligatii nu a auzit) … Cam asta-i natiunea romana, plina de drepturi 🙂
  Pun pariu ca daca Firea (sau oricare alt primar) ar zice ca de maine banda 1 de pe toate bulevardele se transforma in benzi de bicicleta, a doua zi ar fi linsata. Sau daca ar zice ca de maine impozitul pe Logan creste de la 100 lei la 4000 lei … )

  • In mare parte ai dreptate dar da-mi voie sa te contrazic, stii in cate luni am strans aproximativ 19 000 euro pentru un Hyundai i10 nou, din ianuarie pana in august.Asta cu 2 joburi part-time (eu) si sotia cu un job tot part-time. Si crede-ma ca danezii au bani.

  • este un cumul de factori, gen pretul dar si o educatie, de la nu este frumos sa faci asa la predictibilitatea ca daca incalci de doua trei ori o regula cu siguranta macar odata vei fi prins. La noi sunt persoane ca la fiecare drum spre munca incalca 4-5 reguli si nu primesc amenda cu anii. Ex. a fost nevoie de gard pe bd. vasilea milea din bucuresti sa nu se urce romanul pe dunga alba si hop pe linia de tramvai. Daca era dupa mine eu nu puneam gard, punea masini sa filmeze si apoi suspendare permis+amenda 😀 paca bani la buget… bine ma omorau romanasi cu pietre intr-o noapte dar nu poti sa le ai pe toate.

  • 19000 euro pentru un Hyundai i10 adica de 2 ori mai mult ca in Romania 🙂

  • Și cu toate astea, toate bicicletele trec pe roșu, ocolesc pietoni, dacă era la noi așa curgeau accidentele. Se pare că nu contează cât sunt de dezvoltați, legile sunt încălcate peste tot.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!