It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Copii fara educatie rutiera

Adăugat de Stirologul
Raportează ca șters! 51

La prima faza mergea pe role, n-a reactionat la primul claxon, iar la al 2-lea era doar curios cine-l deranjeaza.
A 2-a faza cel mai probabil nu stie ca daca te loveste o masina doare – statea si se uita la mine cum ma indrept spre el (initial incetinisem), dar am accelerat putin cat sa faca pisu pe el …

Avea timp destul sa treaca pe trotuar, dar a ales sa fie smecher … cu o masina !

Ce mai caută lumea:
 • educatie rutiera educatie pentru copii

6 comentarii

 1. „A 2-a faza cel mai probabil nu stie ca daca te loveste o masina doare – statea si se uita la mine cum ma indrept spre el (initial incetinisem), dar am accelerat putin cat sa faca pisu pe el …”
  E riscant sa faci asa ceva… nu stii cum reactioneaza copiii. Poate fugea spre tine si il tranteai de pamant cu frana.

  Desi am si eu idei crete de astea, cu pietonii nu fac niciodata asa ceva (ambalez motorul, claxonez dar nu merg direct inspre ei – maxim asa ceva). Nu mai fac nici macar catre masini in mers actiuni de intimidare, doar catre cei care intra ca vacile intr-o intersectie si o blocheaza. Am facut o fenta catre un idiot care mi-a taiat calea la iesirea dintr-un giratoriu (eu pe B1 el pe B2 in sens, el iese peste mine direct in B1) si apoi in paralel cu mine radea ca prostu’. Asa de tare s-a speriat cand am fandat cu botul spre el (desi nu am iesit de pe banda mea, nu l-am atins si nu era nici o sansa sa o fac) ca a tras stanga de volan, a lovit scuarul dintre sensuri si s-a rasturnat peste gardul de tabla de pe acel scuar… a ajuns si la stiri accidentul, dar cauza oficiala a fost „pierdut controlul volanului”. Cat de idioti or fi unii nu vreau sa ii educ pana ii am pe constiinta. Nu merita.

  • Deci tu ai fost ala?!?!?!

  • Ala care o sunat la 112, pentru ca respectivul nu putea iesi din masina… era pe vremea in care peste 80% din apeluri erau false. Iti dai seama ca descrierea „masina rasturnata peste un gard de metal si sofer prins inauntru” venita de la o persoana de <20 ani a fost intampinata de intrebarea "esti sigur?" 🙂

  • „nu stii cum reactioneaza copiii. Poate fugea spre tine ” cum drak sa fuga spre tine ? 😀 😀

 2. stefan_moraru

  Cartierul unde stau este pentru șoferi: Iadul Copiilor ! Blocuri ANL, părinți care stau la bere în scara blocului, iar copiii lor umbla aiurea pe stradă cu biciclete, role, skateboard-uri etc fără să fi primit macăr un minim de educație rutieră din partea părinților. Și când mă gândesc că începe vacanța mare, mă ia cu transpirații.

 3. thedarksideofsugar

  Copiii nu trebuie educați cu frica sau cu bătaia!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!