Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Copil inconstient

Adăugat de Dacian
Raportează ca șters! 66

Pur si simplu m-a lasat fara cuvinte.

13 comentarii

 1. Daca era in germania, ceea ce a facut biciclistul, era foarte legal si NORMAL. Dar na’, nu suntem in germania din pacate

 2. + parinti inconstienti, pentru lipsa educarii.

 3. Copil inconstient este un pleonasm…este doar un copil….tu cand erai ca el constientizai pericolele la care erai expus ??

  • Nu iti trebuie multa minte sa iti dai seama ca daca te loveste masina mori. Cred totusi ca daca stie merge pe bicicleta, e constient si de treaba asta. Totusi, smecheria, adrenalina, prostia, si-au spus cuvantul in cazul de fata.

 4. De venea unu la fel ca el… salam il facea.

 5. Sunt pentru predarea în şcoli a Educaţiei rutiere, ca materie principală. Şi cum această materie nu există, se pare că nici cea cenuşie nu e prea prezentă. Părinţii intr-adevăr au o mare vină pentru că nu s-au preocupat de comportamentul pe care al trebui să îl adopte pe stradă, progenitura. Ca să nu mai lungim vorba, ce a văzut la părinţi, aia aplică!
  Ghiulea s-a dus! A avut zile. Mă gândeam că cel cu duba se duce după el; ar fi meritat vreo două şuturi.

 6. Inexistenta educatiei rutiere in scoli dublata cu inexistenta educatiei rutiere facuta de parinti duce la accidente grave.
  Cine este din Bucuresti poate stie scoala generala de pe Colentina de la jumatatea distantei dintre mcdonalds-ul de la pod si cartier (unde era avionul pana acum putin timp).
  In dreptul scolii nu este trecere de pietoni. Trecerea este la 50-100 de metri intr-o directie sau cealalta.
  Acolo, in fiecare dimineata, parintii de mana cu copii traverseaza prin loc nepermis fix in dreptul scolii ca le este lene sa mai mearga un minut doua in plus.
  Copii sunt mici, de clasa primara si invata de la parinti ca nu este nici-o problema sa traverseze prin loc nepermis. Prin urmare, din pacate, cand vor merge singuri pe strada vor avea comportamentul copilului de mai sus si nu numai.

  PS: Am deschis geamul odata la un parinte care astepta pe linia de tramvai, cu copilul de mana, sa se opreasca coloana de masini ca sa treaca. I-am zis ca atunci cand o sa-i fie lovit copilul de o masina sa-si aduca aminte ca el l-a invatat sa traverseze prin loc nepermis. Se uita ca tampul la mine.
  In fine, este dureros ce se intampla iar copii nu au nici-o vina. Fac si ei cum au fost invatati/educati si cum au vazut ca fac parintii. Aviz amatorilor desi nu cred ca intra vreunul dintre ei pe aici.

 7. wolfy_vali

  Lasati legea selectiei naturale sa isi faca treaba…asa mai tarziu nu mai dam peste ei in trafic ca soferi

 8. @Dacian A avut noroc de data asta, dar nici norocul nu tine la infinit 🙁 +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.