It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Corb la corb …

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 20

Bucuresti, str. Eforie. Pe stanga, un complex de cladiri apartinad politiei. Cu trotuar. Cu oprire interzisa. Dar ei sunt prea smecheri, prea bazati ca sa mai respecte orice. Stau prin zona, ka vanatoare de fraieri. Nu e treba lor sa se asigure ca ar trebui macate niste treceri de pietoni prin zona, ca alii ar trebui macar fluierati pentru ca trec ca bezmeticii pe rosu.
Daca vreti sa „parcati” prin zona fara sa fiti deranjati, solutia e simpla. Sus pe trotuar. Da-i in ma-sa de pietoni, ca strada are doua trotuare.
Putina ordine, ceva disciplina ? Curatenie de primavara ? Nu … e prea greu.
Troc: daca va prinde politaiul (local sau nelocal) ca ati oprit aiurea, bagati-i linkul si intrebati-l daca astioa au oprit corect. Nu e treba lui ? Sa devina.

5 comentarii

 1. Eu nici nu ma obosesc sa incerc sa caut un loc de parcare in zona, cand am treaba (Teatrul Mic – de exemplu). Prefer sa-mi las masina la Arhitectura, in parcarile publice, unde e destul loc si e gratis seara, dupa ora 19 si in weekend. De acolo e o aruncatura de bat pana in Eforie sau in Centrul vechi.

  Sigur, trebuie sa dau flit aurolacilor de parcare la Arhitectura, dar de fiecare data ii refuz, nu le dau bani, dat le arat camera video, si le spun priteneste ca nu si-ar dori un sejur la Politie daca masina mea capata fie si o zgarietura in plus fata de cele pe cate le are deja. Recunosc, insa, ca de cateva ori le-am dat o tigara. 🙂 Fumator (inca) fiind, disociez cersitul de „da-ti-mi si mie, va rog, o tigara” 🙂

  Apropo de masini parcate aiurea langa sectiile de Politie. Vino in Colentina. Sectia 7.

  + pemtru clip

 2. parintele

  Parcarile acelea de la Inter si de la Universitate sunt pline, de nu au loc sa parcheze acolo?

  • Meh, asta e sindromul clasic al romanului: aici am treaba, aici opresc. Nici un metru mai incolo, chit ca ar fi mai convenabil pentru ceilalti.
   In Romania e un deficit major de empatie. Nimanui nu-i pasa de ceilalti. Si pentru ca vede ca nimeni nu e amendat pentru asta.

  • Nu e vorba de parcari. E vorba ca politaii taie frunza la caini pe zona sau stau la alte ciupeli ieftine. Asta nu vad. Dar ii ard pe nefericitii care fac la fel. Zi de zi. Zona e plina de parcari rezervate pentru „ei”. Cu cartela, cu paznic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!