De Craciun, fii mai bun

Adăugat de ghitaCJ
Raportează ca șters! 27

EDIT: in linkul postat de @Jozsi Fonodi (FB) scrie ca accidentarea Adelei a avut loc in 25 decembrie, nu in 24 cum scrie pe alte site-uri de stiri clujene. Ar avea sens, deoarece n-am gasit nici o stire cu accident in 25 in Jucu, deci se pare ca am filmat chiar masuratorile de dupa acel accident (ora filmarii 19:12). Mare pacat de sarmana fata!

Ce mai caută lumea:
  • de craciun fii mai bun

6 comentarii

  1. Pacat ca mor oameni nevinovati..

  2. Asta pentru ca multi traiesc pe alta planeta. Au in cap basme gen „nu o sa mi se intample chiar mie”. Acum nu trebuie sa fim paranoia si sa nu mai iesim din casa, dar putin mai multa atentie si mai putina graba nu ar strica. Eu nu ii inteleg pe aia care merg cu 200 km/h ca sa ajunga acasa cu 30 min. mai repede si apoi sa piarda vremea… Pretuiti viata! +

  3. @ghitaCJ Nu, nu-i linisteste 🙁 Ceea ce ar putea sa le trezeasca atentia e efectul asupra portofelului si o perioada de pauza de la volan in care sa reciteasca regulile privind efectuarea manevrei de depasire.
    +

    • La ce s-a intamplat acolo eu as cere inchisoare pe viata , asa ar trebui sa SCRIE IN LEGE , NEGRU PE ALB , NU SA-I DEA 5 ANI SI PENTRU BUNA PURTARE SA IASA DUPA 2 ANI !!!! Pe parintii fetei cine le va alina dorul de ea ?

  4. Cu ce filmezi? Se vede foarte bine.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!