It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Crazy Traffic Bucharest

Adăugat de miron_hyp
Raportează ca șters! 23

Compilatie trafic nebun (pardon, normal) in Bucuresti: 1. Ai grasit banda, baiatul meu! 2. Biciclist fara vesta, fara casca, fara lumini, pe contrasens 3. Brake check – pentru ce s-au oprit toti??? 4. Incetineste pana la limita evita…. gata, am zarit pietonul cand eram cu usa in dreptul lui 🙂 5. Prost sa fii, noroc sa ai. Doua masini care fac dreapta efectuand slalom printre pietoni scapa pentru ca politia avea deja o gramada de clienti. Eu am asteptat sa treaca si pe cei ce aveau rosu ca sa nu ma complic. 6. Rosu este noul verde 7. Nu te pune cu un TIR care aparent nu are frane, din cand in cand e bine sa mai lasi si de la tine 🙂

E primul meu edit asa ca nu m-am descurcat sa pun descrierile fazelor in clip 🙂

5 comentarii

 1. Ai fost „neserios” la prima faza. Omu semnalizeaza si asteapta, lasi mai mult de o masina intre tine si ala din fata, pleci intarziat…da accelerezi brusc la prima tendinta a lui de a se baga.
  De acord ca trebuia sa se incadreze poate mai din timp, dar a fost cu bun simt si nu s-a suit peste tine cum fac majoritatea. Si nu mai gasesc clipul, dar era undeva dragut explicat, ca daca ai 2 benzi si una dintre ele e ocupata la un punct anume, nu e indicat sa schimbi banda cu 1km inainte ca lasi atata strada nefolosita. Pentru decongestionare recomandau sa se foloseasca toata lungimea benzii respective si intrarea pe cealalta banda sa se faca pe „principiul fermoarului”, dar mai e mult pana acolo.

  N-o lua in nume de rau, imi dau seama ca in trafic (mai ales in Bucuresti) iti cam pierzi rabdarea si nu putem fi 100% corecti si morali 100% din timp.

  + pentru restul !!

  • miron_hyp

   Sincer vazand filmarea si mie mi s-a parut ca puteam sa il las, dar pana la urma pentru ce? Chiar daca a semnalizat, asta nu ii da prioritate. Putea sa astepte, inca trecea din prima ca nu avea masini multe in fata in timp ce pe banda mea era droaie de masini. E usor sa fii generos cand tu esti sigur ca treci oricum, dar eu il las pe asta, cel din spatele meu il mai lasa pe altul si uite asa ajungi tu care chiar esti cinstit si te-ai pus pe banda de mers inainte sa stai 3 semafoare sau 4 si astia care s-au incadrat intentionat gresit trec din prima.

  • Aici ai dreptate, ajungi sa pierzi mult timp in ritmul asta si mai depinde si de stare.

 2. „Eu am asteptat sa treaca si pe cei ce aveau rosu ca sa nu ma complic.”
  Rău, foarte rău… Nesimţiţii se învaţă aşa (sper că ai observat că au trecut în pas de plimbare, i-a durut în basculă de tine) şi ajung să se urce la mine pe capotă, îmi îndoaie tabla aiurea.

  • miron_hyp

   De regula nu fac asta, dar cand stiu ca e zona unde sta politia (acolo e unul din cele mai cunoscute puncte din Bucuresti unde vii sofer, pleci pieton) prefer sa stau dupa pietoni decat dupa un politist cu chef de vorba 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!