It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cretin pe DN7!

Adăugat de marius_ar
Raportează ca șters! 92

O intoarcere „reusita” pe DN7!

18 comentarii

 1. Asta merita batut tui’ ceapa lui

 2. stai ca nu inteleg…vizibilitate suficienta…a semnalizat omul…care-i problema?
  daca ar fi fost o alee (ipotetic vorbind) si facea stanga prin padure? mai aveai ceva de comentat?

  • Zona cu vizibilitate buna, imediat dupa curba (fie ea si usoara, tot a restrictionat vizibilitatea pt punctul in care intorcea tembelul). Macar sa mai fi inaintat 200m, si atunci puteai sa zici ca era vizibilitate suficienta.

   Chiar si asa, sa fi fost eu in locul lui mai intai m-as fi lasat depasit de cel din spate si abia apoi, numai si numai daca eram sigur ca nu incomodez pe nimeni, as fi intors. E totusi o manevra de intoarcere din 3 miscari care necesita timp, nu e ca si cum ai vira stanga sau dreapta pe un drum secundar…

  • seba18 vezi marcajul de pe carosabil, linie continua pe margine, deci oprirea voluntara interzisa (implicit si intoarcerea din 2-3-4-5-6-7-8 miscari)

  • Asa e, dar sa fim seriosi acum, toti cred ca mai facem o „romaneasca” din cand in cand. Ce spuneam eu e ca daca tot ai decis sa o faci, macar atat sa ai bunul simt de-a te asigura ca nu ii incurci sau pui in pericol pe altii si bineinteles, nici pe tine.

 3. Cristy SB

  Ala chiar are capul mare. Nu putea gasi pe un DN o zona cu intoarcere mai putin periculoasa? +

 4. Intoarcerea era permisa acolo, vizibilitate pare ca aveai, in fine, oricine putea sa se sperie un pic. Zi cu claxonul ala, ai claxonat ca sa ce??? de accelerat nu avea cum, de ramas pe loc si sa il depasesti era riscant, ai vrut sa il sperii sau ce?

 5. Intai se franeaza , nu se claxoneaza :))) Pt ce e claxonul? Accelera cumva astfel incat sa nu mai fie nevoie sa franezi? Nu ,era deja oprit si nu avea cum sa dispara de acolo la auzul claxonului !

  • Claxonul mai poate fi folosit pentru a face pe cineva constient ca a facut o tampenie sau pentru a-l atentiona ca te-a incomodat in vreun fel, ca asa poate constientizeaza si data viitoare va fi mai atent. In cazul de fata erau doar ei pe drum, deci nu cred ca acel claxon a mai deranjat si pe altcineva, asa ca nu vad problema…

  • Sa presupunem ca autorul nu putea opri la timp, macar il atentiona sa nu dea inapoi cind era travers, sa-i lase banda libera cit de cit. Idioti ca ala mai rar gasesti, sa intoarca pe drum ingust si dupa curba, intre sant si parapet.

 6. Mai intai ai … claxonat ! TOTAL gresit…

  Se pare ca atunci cand ai camera, mai intai CLAXONEZI (pentru efectul dramatic al filmarii) si abia apoi franezi 🙂

 7. Dar ce cazan de masina ai ? Nu ai frane deloc…

 8. Eu am mai zis odata ce-mi place aici in Romania, claxonul tine locul pedalei de frana 😀

 9. aglomerata rau soseaua

 10. a gasit locul perfect sa intoarca. asa intoarceti si voi? de asta sunt si multe accidente

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!